Fitxa de companyia

Jandro

E-Mail: jandro@magojandro.com
Web: http://www.magojandro.com


Fitxa tècnica

Direcció: Jandro


Detalls


Jandro és valencià, és campió d'Espanya en la categoria de Màgia Còmica.
El seu personatge camaleònic li ha convertit des d'astròleg fals i reporter inexpert en No somos nadie (M80 Ràdio), fins al calb del bescanvi en El Hormiguero (Quatre).
Ha col·laborat en Els Ilusionadors (TV3), i en el prestigiós programa francés de televisió Le Plus Grand Cabaret Du Monde.
Jandro és un ser únic en la seua espècie. Showman, mag, guionista, còmic.
Un ser imprevisible al mateix temps que entranyable.
Els seus espectacles es caracteritzen per realitzar efectes de gran impacte adornats amb un humor molt característic i inimitable.
Expert a crear un tipus de màgia no convencional on la carcallada es produïx precisament per la situació a què s'arriba.
Guionista de Buenafuente durant la seua segona temporada (2005-2006).
Mag còmic dels programes "Bona nit" (Canal 9) en 2004 i de "il.lusionadors" (TV3) en 2005.
A destacar altres aparicions en televisió, com les de "A tota rialla", "Ankawa" (TVE1), i "Le plus grand cabaret du monde" (TV5) en la televisió francesa, compartint escenari el senyor el Cirque Du Soleil.
Apassionat de l'autèntic Stand Up Comedy. Després de participar en el Club de la Comèdia, i actuar en el seu espectacle "Noche de cómicos" i "Cómicos", actualment té el seu propi espectacle de monòlegs còmics.


Jandro es valenciano, es campeón de España en la categoría de Magia Cómica. Su personaje camaleónico le ha convertido desde astrólogo falso y reportero inexperto en No somos nadie (M80 Radio), hasta el calvo del trueque en El Hormiguero (Cuatro). Ha colaborado en Els Ilusionadors (TV3), y en el prestigioso programa francés de televisión Le Plus Grand Cabaret Du Monde.

Jandro es un ser único en su especie. Showman, mago, guionista, cómico. Un ser imprevisible a la vez que entrañable.
Sus espectáculos se caracterizan por realizar efectos de gran impacto aderezados con un humor muy característico e inimitable. Experto en crear un tipo de magia no convencional donde la carcajada se produce precisamente por la situación a la que se llega.

Guionista de Buenafuente durante su segunda temporada (2005-2006).

Mago cómiico de los programas "Bona nit" (Canal 9) en 2004 y de "il.lusionadors" (TV3) en 2005.

A destacar otras apariciones en televisión, como las de "A toda risa", "Ankawa" (TVE1), y "Le plus grand cabaret du monde" (TV5) en la televisión francesa, compartiendo escenario don el Cirque du Soleil.

Apasionado del auténtico Stand Up Comedy. Tras participar en el Club de la Comedia, y actuar en su espectáculo "Noche de Cómicos" y "Cómicos", actualmente tiene su propio espectáculo de monólogos cómicos.

Espectacles

Espai Màgic: Sólo Jandro (Mágia còmica)
La montaña rusa


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es