Fitxa de companyia

Alboroke Cirk

Direcció: Arte Mayor de la seda, 39 pt. 10
Població: Valencia
Telèfon: 636 493 668
E-Mail: alboroke@alborokecirk.com
Web: http://www.alborokecirk.com


Fitxa tècnica

Membre: Szil, Lomi; Vidal, Alberto


Detalls


Dirigida per Alberto Vidal i Lomi Szil, ambdós malabaristes des dels catorze anys i amb mes de deu anys d'experiència en el món de les arts escèniques.
Fundada a València en l'any 2002 amb l'afany de crear espectacles que combinen tècniques circenses amb teatre gestual, humor, música i altres arts escèniques buscant l'harmonia entre la comicitat, l'estètica, l'enginy i la tècnica.
En els seus espectacles compta amb una gran varietat d'artistes de les mas diverses procedències, formats entre altres en diverses escoles de circ europees.
Actualment és una de les companyies circenses valencianes mes representatives, havent mostrat el seu treball en festivals al llarg del territori nacional i alguns llocs de l'estranger.


Dirigida por Alberto Vidal y Lomi Szil, ambos malabaristas desde los catorze años y con más de diez años de experiencia en el mundo de las artes escénicas.
Fundada en Valencia en el 2002 con afán de crear espectáculos que combinan técnicas circenses con teatro gestual, humor, música y otras artes escénicas buscando la harmonia entre la comicidad, la estética, el ingenio y la técnica.
En sus espectáculos cuenta con una gran variedad de artistas de las más diversas procedencias, formados entre otros en diversas escuelas de circo europeas.
Actualmente es una de las compañías circenses valencianas más representativas y ha mostrado su trabajo en festivales a lo largo del territorio nacional y de algunos lugares del extranjero.

Espectacles

Alboroke Show
El chou
Circo Roke


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre_ivc@gva.es
medina_fer@gva.es