Fitxa de companyia

Col.lectiu de treballs escènics Collverd


Documents per a consultar en la sala


Detalls


Està format per les companyies valencianes de teatre «L'Entaulat» i «Gran Fele» i, a nivell individual, per diversos professionals de l'espectacle.
El col.lectiu s'ha creat amb la intenció d'aportar noves propostes a l'evolució i millora que, darrerament, s'ha produït en la programació teatral valenciana. L'objectiu es el de realitzar activitats escèniques de divulgació, promoció i iniciació al fet teatral: teatre per a tots els públics, teatre de divertiment, però basat en la potenciació del teatre com a expressió, com a art.
En un any d'activitats públiques s'han presentat els treballs següents:
1. Espectacle i campanya «Juguem al teatre», de disseny i producció pròpia, i a demanda i programació de Teatres de la Diputació de València.
2. Filmació del vídeo «El gran teatro de títeres», de Joanvi ¡ Manel Cubedo. Produïda per «Collverd» i «Vídeo-1». Per a cadenes de televisió.
3. «La Panderola, un tren que vola», del col.lectiu. Producció pròpia, i a demanda de l'Ajuntament de València.
4. «El pavelló del teatre», de l'«Expo-Joven 82», per a l'Ajuntament de València.
5. «Cursos de teatre», per a professors d'E. G. B., a demanda de l'Ajuntament de València.
Els projectes i les intencions actuals es realitzen amb l'esperança de trobar el punt just entre el teatre de proposta cultural universitària i el teatre infantil, per tal de configurar un altre teatre per a tot el públic i que puga barrejar tota mena d'espectadors, tot tenint com a base un plantejament cultural que servesca per a la seua formació.


Tipologia documental: DT/834;

Espectacles

Juguem al Teatre
Sueño de una noche de verano


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es