Fitxa de companyia

PayaSOSpital

Direcció: Arquitecte Arnau 12, bajo
Població: Valencia
C.P.: 46020
Telèfon: 902 501 006
E-Mail: info@payasospital.org
Web: http://www.payasospital.org


Documents per a consultar en la sala

  • DT/1367 PayaSOSpital. Postal y folleto de 'Que es Payasospital' dossier [...]

Fitxa tècnica

Actor/Actriu: Cebrián, Asun
Direcció: Claramunt, Sergio


Detalls

PayaSOSpital" és una associació sense ànim de lucre que, des de 1999, estimula i alegra la vida dels xiquets i xiquetes hospitalitzats per càncer y altres malalties greus, amb pallassos professionals especialment formats per a realitzar aquesta activitat.
La nostra missió és contribuir a la millora de la qualitat de vida d'aquests xiquets/es i les seves famílies, ajudant-los a suportar millor les estades hospitalàries, desdramatitzant l'entorn mèdic i oferint moments de relax i distracció, a través de l'humor, el riure i la fantasia. Realitzem programes de intervenció amb visites regulars en cinc hospitals de València, Alacant i Castelló. Els nostres programes tenen caràcter anual i les nostres visites son regulars, la qual cosa ens ha permès integrar-nos en la vida del servei pediàtric.
Les intervencions són realitzades per professionals de l'espectacle formats per l'associació, en col·laboració amb diversos metges i psicòlegs, per a treballar en un medi tan específic com són els serveis pediàtrics d'un hospital.
La nostra associació fou declarada d'Utilitat Pública pel "Ministerio de Interior" en Desembre de 2001 i ha estat guardonada amb nombrosos premis.


PayaSOSpital" es una asociació, sin ánimo de lucro que, desde 1999, estimula y alegra la vida de los niños y niñas hospitalizados por cáncer y otras enfermedades graves, con payasos profesionales especialmente formados para realizar esta actividad.
Nuestra misión es contribuir a la mejora de la calidad de vida de estos niños/se y sus familias, ayudando a soportar mejor las estancias hospitalarias, desdramatizando el entorno médico y ofreciendo momentos de relax y distracción, a través del humor, el reír y la fantasía.
Realizamos programas de intervención con visitas regulares en cinco hospitales de Valencia, Alicante y Castellón. Nuestros programas tienen carácter anual y nuestras visitas son regulares, lo cual nos ha permitido integrarnos en la vida del servicio pediátrico.
Las intervenciones son realizadas por profesionales del espectáculo formados por la asociación, en colaboración con diversos médicos y psicólogos, para trabajar en un medio tan específico como son los servicios pediátricos de un hospital.
Nuestra asociación fue declarada de Utilidad Pública por el Ministerio de Interior en diciembre de 2001 y ha sido galardonada con numerosos premios.

Espectacles

Risitis aguda
Terapia de show
Un hospital de narices
Chof-Chof
Chof-Chof
Gala Benéfica PayaSOSpital Décimo Aniversario


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre_ivc@gva.es
medina_fer@gva.es