Fitxa de companyia

Anem Anant Teatre

Direcció: Giménez y Costa, 33 bajo derecha
Població: Valencia
C.P.: 46017
Telèfon: 96 133 14 56 / 647 89 24 56
E-Mail: info@anemanant.com
Web: http://www.anemanant.com


Fitxa tècnica

Component: Pascual, Nando


Detalls


Anem Anant Teatre és una companyia que naix com a empresa a València en l'any 2002.
Anteriorment podem destacar treballs com "Bufant Contes", un espectacle de carrer per als més petits; en el qual es combina el mètode clàssic del contacontes amb la música, i "Ave María" d'Eduard Costa, obra per a públic adult que va ser estrenada a l'Escola Superior d'Art Drmàtic de València en l'any 2000.
En gener de l'any 2002 inicia amb l'editorial Bruño una campanya d'animacions teatrals per a col·legis de tota la Comunitat Valenciana, Albacete, Múrcia, Cartagena, Barcelona i Gran Canària, que encara continua en l'any 2007.
En juny de l'any 2002 s'estrena "Argos (la balsa de la medusa)" d'Eduard Costa en la sala l'Horta de Castellar.
Obra de teatre infantil amb la qual la companyia torna als orígens del grup i que servirà com a llançament de nous projectes. Obté el tercer premi a la millor obra en el Concurs de Teatre Vila de Mislata d'eixe mateix any.
El 28 de novembre de l'any 2003 estrena "Circus" d'Eduard Costa en el Centro Cultural "El Molí" de Benetusser.
Obra infantil d'Eduard Costa guanyadora del Premio Xaro Vidal Ciutat de Carcaixent al millor text amb la posterior publicació per part d'Edicions Bromera, dins de la col·lecció "Micalet Teatre".
L'últim muntatge de la companyia fins avui és "La increíble historia de Mollie Malone", espectacle infantil dirigit per Chema Cardeña i que es va estrenar el 22 d'octubre de l'any 2006 al Centre Cultural "El Molí" de Benetusser.


Anem Anant Teatre es una compañía que nace como empresa en Valencia en el año 2002.
Anteriormente podemos destacar trabajos como: "Bufant Contes", un espectáculo de calle para los más pequeños; en el cual se combinaba el método clásico del cuentacuentos con la música, y "Ave María" de Eduard Costa, obra para público adulto que fue estrenada en la Escuela Superior de Arte Dramático de Valencia en el año 2000.
En enero de 2002 inicia con la editorial Bruño una campaña de animaciones teatrales por colegios de toda la Comunidad Valenciana, Albacete, Murcia, Cartagena, Barcelona y Gran Canarias, que aún continua en el 2007.
En junio del 2002 se estrena "Argos (la balsa de la medusa)" de Eduard Costa en la sala L'Horta de Castellar.
Obra de teatro infantil con la cual la compañía vuelve a los orígenes del grupo y que servirá como lanzamiento de nuevos proyectos. Obtiene el tercer premio a la mejor obra en el Concurs de Teatre Vila de Mislata ese mismo año. El 28 de noviembre de 2003 estrena "Circus" de Eduard Costa en el Centro Cultural "El Molí" de Benetusser.
Obra infantil de Eduard Costa ganadora del Premio Xaro Vidal Ciutat de Carcaixent al mejor texto con la posterior publicación por parte de Ediciones Bromera, dentro de la colección "Micalet Teatre".
El último montaje de la compañía hasta la fecha es "La increíble historia de Mollie Malone", espectáculo infantil dirigido por Chema Cardeña y que se estrenó el 22 de octubre de 2006 al Centre Cultural "El Molí" de Benetusser.

Espectacles

Joan sense por / Juan sin miedo
Circus
Argos. La Balsa De La Medusa
Ave María
La increïble història de Mollie Malone/La increíble historia de Mollie Malone
Holmes&Watson
Cuentos de los Grimm / Contes dels Grimm
Argos, una missió arriscada


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es