Fitxa de companyia

Zag-zag Teatre


Documents per a consultar en la sala


Fitxa tècnica

Direcció: Garín, Imma


Detalls


La Companyia Zag-Zag Teatre naix en 1990 amb l'objecte de treballar la conjunció dels aspectes teòrics i pràctics del fet teatral: l'investigació, l'anàlisi, la profundització en els continguts, l'énfasis en el procés creatiu conjunt, etc. Dins del marc de l'espai i temps teatral. Incorporar a la nostra dramatúrgia textos procedents d'altres llengues i d'altres àmbits ens pareix la millor manera hui per hui de contribuïr a enriquir el ventall de possibilitats del teatre en la nostra Comunitat.
La vía teatral que hem escollit és el questionament dels comportaments humans, la complexitat de les relacions interpersonals, el questionament del sistema cultural dominant, de les relacions de producció habituals en la década dels vuitanta, mitjançant una recerca dels llenguatges teatrals. Recolzem una forma de fer teatre diferent i en eixa pràctica radica la nostra identitat com "forma de fer teatre" que ens és pròpia. Açò inclou la implicació de l'espectador a través dels sentits i de la intel·ligència.
En definitiva, volem un teatre en el que la reflexió i la pràctica viva siguen manifestacions a la recerca d'un vertader teatre del nostre temps.

La companyia va interrompre les seues activitats l'any 1995.

Espectacles

Ellas
Relatos
Eva i Clara: Berlín 1941


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
Bibliowasap: 608 29 58 85
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es