Som de somnis

Fitxa de espectacle

Som de somnis

Companyia: Búbulus Dansa
Duració: 1 h.


Documents per a descarrega


Documents per a consultar en la sala


Fitxa tècnica

Dirección coreográfica: Hugas, Àngel, Salas, Carles
Bailarín/a: Bassachs, Marcel, Campos, Fàtima, Montardit, Ivan, Rubirola, Anna
Iluminación: Moscoso, Toni
Vestuario: Julián, Mònica, Marín, Carmen, Miguel, Àgueda, Puri Canalies
Música: Fontova, Carles
Ilustraciones: Gassiot, Clara
Creación: Hugas, Àngel, Salas, Carles
Elementos escenográficos: Salas, Lluís


Més dades


Més que anar dirigit a un públic infantil, plantegem l'espectacle de manera que serà per a tots els públics, per tal que tota la familia pugui disfrutar en conjunt.

"SOM DE SOMNIS" és un viatge a través de l'oníric món d'una nena que es troba amb mil personatges estranys i sovint sorprenents. Passarà per malsons, meravelles, sorpreses, farà amics, temerà, lluitarà, disfrutarà, aprendrà, ballarà,... i, en despertar-se, s'acompanyarà de totes aquestes vivències, potser sense tenir-ne consciència.

I és que "som de somnis" perquè pels somnis vivim i de somnis estem fets.

Volem jugar amb el món dels somnis. Amb la fantasia, la màgia, l'inconscient, el món de l'absurd, l'humor, el dinamisme, l'estret lligam entre realitat i fantasia,... potenciar i jugar amb la imaginació de nens i nenes i de la criatura que tots duem dins.
Somniar és viatjar. És volar per móns impalpables, nedar per mars de flors...
I es riure, témer, lluitar i estimar.
El fil conductor de tota l'obra és una nena a qui un matí com qualsevol altre li sona el despertador i "es desperta". En començar a vestir-se per anar a escola començarà un camí d'aventures en el que coneixerà personatges estrafolaris i encantadors o espantosos (bones experiències, malsons, ...); però sempre l'acompanya la protecció de la Fada ye-ye, que la salva en els moments clau.

Volem jugar amb diferents ritmes de músiques i sons a través de l'Home Rellotge (capaç fins i tot de revovinar-se) amb la màgia de les fragàncies i els colors a través de la Dona de les Flors amb la por i el suspens a través dels Sonàmbuls i dels Monstres (que finalmet es converteixen en go-go de la Diva, acabant amb riures el malson) amb l'absurd,la relativitat i la joia a través de l'Home de Vent, de l'Àngel i dels Mags amb l'amistat, l'amor i la capacitat de sorprendre
amb la Nina de Drap i el Titella, etc, etc ... i tot això, amb 4 actors-ballarins que es van convertint en tota aquesta galeria de personatges, aprofitant un vestuari d'allò més vistós. No hi ha escenografia, volem que els personatges passegin per la càmara negra, com un món d'irrealitat, perquè el paisatge dels somnis és molt subjectiu i volem que cadascú s'imagini lliurement el que prefereixi.


Representacions

Teatre Arniches: 21/12/2005


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre_ivc@gva.es
medina_fer@gva.es