Fitxa de espectacle

Kairòs

Companyia: Lanònima Imperial


Documents per a consultar en la sala


Fitxa tècnica

Coreografía: García, Juan Carlos
Dirección coreográfica: García, Juan Carlos
Bailarín/a: Bisetti, Maite, Bonachela, Rafael, Escalera, Marisol, Escolano, Esther, Extremiana, Mónica, García, Juan Carlos, Jané, Pere
Iluminación: Michel, Françoise
Espacio escénico: Roig, Jordi
Espacio sonoro: Mariño, Leo, Nubla, Víctor
Realización de espacio escénico: Corominas, Antoni
Realización de vestuario: Seres, Josep
Fotografía: Ros Ribas, Josep
Producción: Festival RomaEuropa, Mercat de les Flors, Quartz (Brest), Théâtre Contemporain de la Danse (Paris)
Producción ejecutiva: Grosse, Dietrich
Realización de iluminación: Planas, Jordi


Més dades


KAIR0S - Tres-cents dotze moviments a la dreta, tres-cents dos moviments a l'esquerra. En la seva elaboració h¡ han intervingut el temps, el silenci, els gestos, casualitats, emocions, desitjos, edats, símbols, associacions i distàncies entre els cossos.
A l'esbós, a mig camí entre l'ordre i el desordre, entre retalls, notes líquides, paraules i accions, l'home ensopegarà amb els elements i cossos per a fabricar circumstàncies, buscar la mesura convenient, distribuir en la saó, col.locar a l'indret oportú en el moment present, indicar l'òrgan essencial del cos, proposant sense concloure res...

KAIR0S (grec antic) - Mesura convenient / moment oportú / ocasió / conjuntura favorable / conveniència / avantatge / temps subjectiu / moment present / actualitat / saó / lloc convenient, indret oportú / punt vital / òrgan essencial del cos.

«El temps és una paradoxa. És un "ara", que no és; "l'ara" no es pot aturar, ja que altrament no seria temps. El temps és un "serà" que encara no és. El temps no té dimensió; quan anem a prendre-l se'ns evapora.»
JOSÉ FERRATER MORA


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre_ivc@gva.es
medina_fer@gva.es