Fitxa de espectacle

Tres en Rayas

Companyia: Pampol's
Duració: -


Fitxa tècnica

Dirección coreográfica: Vidal, Bruno
Vestuario: Criety


Més dades


Aquest espectacle infantil pretén, a través d'una trama senzilla, apropar la dansa contemporània als xiquets que, sí habituats a la literatura infantil, participaran de les accions dels policies i els lladres, representants del bé ¡ del mal, durant un dia qualsevol en una gran ciutat.
La ciutat es desperta tranquil·la, pero la seua rutina es veu alterada per l'arribada de tres reconeguts i buscats lladres dispostos a saquejar-la. La policia, encarregada de mantindre l'ordre, intentarà detindre als malfactors pero fracassen una darrere l'altra. Finalment, els policies demanen ajuda i seran els superherois els que acaben amb les malifetes i els que recuperen la pau en la ciutat.
Els xiquets se sentiran atrets no solament pels elements escenogràfics i els moviments coreogràfics exagerats, per la frescor de la música i els simpàtics elements tècnics, per l'actualitat de l'acció i la senzillesa dels personatges, sino també pel fet de comptar amb ells per atrapar els lladres: els xiquets participen en la trama. La història en sí és desimbolta i el final, feliç; lluny d'avorrir els xiquets amb grans idees didàctiques, Tres en rayas els diverteix jugant al que no estan, encara, habituats: la dansa contemporània.


Representacions

Palau de la Música: 30/04/2003


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
Bibliowasap: 608 29 58 85
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es