Fitxa de espectacle

A Tempora

Companyia: Joven Ballet de Valencia
Estrena: 24 d'abril de 1992


Documents per a consultar en la sala


Fitxa tècnica

Coreografía: Torres, Micaela
Dirección escénica: Torres, Micaela
Bailarín/a: Chanzá, Rosa Ana, Gimeno, María Carmen, Gómez, Alicia, González, Paula, González, Sonia, Issacovitch, Aleixei, Muñoz, Inmaculada, Rodrigo, Susana
Intérprete: Meschini, Fabrizio
Iluminación: Llop, Miquel
Vestuario: Martí, Pep
Producción: Música 92
Dirección musical: Torres, Micaela


Més dades


Quadre Primer: A LA CADIRA. Lo dona enfrontada al seu present, sent l'angúnia de la seua impotència actual. El seu passat ve a ajudar-la, la fa transitar de nou per les diferents etapes de la seua vida.
Quadre Segon: LA INFANTESA. Davant d'ella sorgeix un món meravellós de joes, diableries i primeres il·lusions, en el qual es troba amb a seua imatge de xiqueta i amb el descobriment de la dansa. .
Quadre Tercer: EL COL-LEGI. La dona es transportada a la disciplina de l'escola. Es reconeix en una de les col·legiales, reviu la seua rebel·lia i la seua ansia de llibertat.
Quadre Quart: PRIMER AMOR. Ara, com en un espill, torna a i veure la tendresa i les carícies del primer amor.
Quadre Cinqué: ENFRONT DEL MÓN. La vida l'envolta mentre assisteix sorpresa a la indiferència dels altres. Per f¡ aconsegueix captar l'atenció. La miren, s'asseuen, es fa el silenci... En canvi l'obliguen donar la seua vida en espectacle.
Quadre Sisé: EL DESIG. Un home entra en la vida de La dona. El desig els uneix. L'aparició d'una altra dona interfereix aquesta relació.Un creuament de passions els uneix i els separa.
Quadre Seté: EL TRIOMF ES LA LLUITA!. Al final: la soledat, la cadira i ella. La cadira l¡ ofereix el refugi del no-res. Qué fer? Trencar allò que l'abat. En la seua lluita sent que pot seguir endavant, que pot vencer. El passat fa crisi. La dona afrontará el futur.


Representacions

Teatre Principal: 24/04/1992


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre_ivc@gva.es
medina_fer@gva.es