Brindis

Jordi Pla

Brindis
Brindis
Brindis
Brindis
Brindis

Jordi Pla


Brindis
Brindis
Brindis
Brindis

Fitxa de espectacle

Brindis

Companyia: Pérez&Disla
Duració: 1 h
Estrena: 15 de noviembre de 2019 en el Teatro La Rambleta de Valencia


Documents per a descarrega


Documents per a consultar en la sala


  Fitxa tècnica

  Autor: Pérez&Disla
  Dirección escénica: Pérez Roldán, Jaume
  Intérprete: Agustí, Toni, Disla, Juli, Miralles, Paula, Pérez, Mireia, Tienda, Merce
  Iluminación: Fernández, Pablo
  Espacio escénico: Pérez Roldán, Jaume
  Vestuario: Pérez Roldán, Jaume
  Ayudante de dirección: Ribelles, Santiago
  Fotografía: Pla, Jordi
  Texto escénico: Disla, Juli, Pérez Roldán, Jaume
  Dramaturgia: Pérez&Disla
  Dirección técnica: Yapadú Produccions


  Més dades

  Esto sirve para transgredir las normas. Está pensado para eso. Para hacer lo que te dé la gana sin pensar si está bien o mal. Aquí se puede. Este es el lugar ideal para eso. Es más, tiene que ser así porque si no no tiene sentido nada de lo que pase aquí. Cuando se nos olvida eso estamos olvidando a qué hemos venido. Si tenemos que mesurarnos y guardar ciertas formas por no se sabe muy bien qué razón, esto va a ser una mierda. No va a funcionar. Nos vamos a aburrir. Y me voy a querer ir. Déjate llevar, no te autocensures y actúa con total normalidad. No pienses si te van a juzgar. No estamos aquí para eso.
  Lo que siempre has querido que pase, puede pasar. Esto es para nosotros, para nuestros amigos y todo aquel a quien pueda interesar. ¿Qué más podemos pedir?

  Açò serveix per a transgredir les normes. Està pensat per a això. Per a fer el que et vinga en gana sense pensar si està bé o malament. Ací es pot. Este el lloc ideal per a això. És més, he de ser així perquè si no no té sentit res del que passe ací. Quan se'ns oblida això estem oblidant a què hem vingut. Si hem de mesurar-nos i guardar certes formes per no saber molt bé quina raó, açò serà una merda. No funcionarà. Ens avorrirem. I voldré anar-me'n. Deixa't dur, no t'autocensures i actua amb total normalitat. No penses si t'estan jutjant. No estem ací per a això.

  Estem per a regalar-nos. I, si pot ser, per a rebre regals en forma del que cadascú crega convenient. Ací tot suma. Si et pega el subidón el millor que pots fer és disfrutar-lo. Potser et provoca una pèrdua de control. Això també es pot. Tot el que et vinga bé, es pot.

  Si vols posar-te excèntrica, este és el moment. Qui sap, igual hui passa això que sempre has volgut que passe. Potser. Ho has de tindre en compte com una possibilitat. Els teus impulsos són benvinguts sempre que respectes allò que tu saps que has de respectar. Allò que sempre has volgut que passe, pot passar. Açò és per a nosaltres, per als nostres amics i per a tot aquell a qui puga interessar. Què més podem demanar?

  Enlace para la visualización del clip del espectáculo: https://vimeo.com/374869243


  Representacions

  La Rambleta espai d'art i experiències: 15/11/2019
  Espai Inestable: 19/09/2020


  Logo Culturarts

  Plaça Viriato s/n · 1er. pis
  46001 València
  Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
  biblioteca_teatre@ivc.gva.es
  fmedina@ivc.gva.es