Fitxa de espectacle

Yin-Yang-Yu, un viatge a l´Orient

Companyia: L'Udol Teatre


Documents per a consultar en la sala

  • DT/1051 Dossier de espectáculo
  • C01/33 Yin-Yang-Yu, un viatge a l´Orient

Fitxa tècnica

Autor: Conesa, Jordi
Dirección: Comes, Joan
Intérprete: Conesa, Jordi, Jaular, Consuelo, Mejías, Marta
Iluminación: Pérez Gurillo, Joan Manuel (Conino Gurillo)
Espacio escénico: Conesa, Jordi
Diseño gráfico: 4 colors
Fotografía: Coscollano, Josep
Producción: L' Udol Teatre
Banda sonora: Elorduy, Carlos


Més dades


A principis del S. XIV a Europa el poder recau a les grans ciutats com Gènova o Venècia. Elles són el centre d'un comerç floreixent: noves mercaderies arriben de terres llunyanes, de paisos desconeguts fins fa ben poc.
Gràcies a viatgers intrèpids i aventurers, tot un nou continent, l'Orient, s'ha convertit en una nova font de matèries primes i d'innovacions en una Europa que camina envers el Reinaxement, deixant enrere una Edat Mitja tenebrosa i cruel.
Marco Polo (Venècia, 1254-1324) és, en aquells moments, qui més ha contribuït a potenciar els canals de relació amb aquelles llunyanes terres. El seu ""Llibre de les meravelles"" ha tingut un gran ressò popular, tot i que a Europa encara no hi ha impremta.
Qui va ser conseller i home de confiança del gran emperador xinès, és requerit, en els últimos anys de la seva vida, a desmentir totes les fantasies expressades en el seu llibre. El seu únic delic te és haver vist el que ningu ha vist, haver conegut el que ningú coneix.
Està indignat, les poques forces que li queden les esmerça en lluitar contra tanta ignorància, contra tanta mentida,...però és vell, massa vell."


Espectacle multicisciplinar.


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es