Fitxa de espectacle

L'home del capell de palla

Companyia: Onades


Documents per a descarrega


Documents per a consultar en la sala


  Fitxa tècnica

  Bailarín/a: Linares, Carlos, Martí, Dora
  Narrador: Dimas, Montiel
  Dulzaina: Martí, Cristina, Richard, Xavi
  Piano: Velázquez, Àlex
  Artista Plástico: Vives, Amadeu


  Més dades

  L'home del capell de palla, és el títol d'un conte creat per Maria Josep Escrivà que dóna nom a tot l'espectacle establert hui en dues parts.

  La primera part pot contemplar-se com un concert per a dues dolçaines amb piano on es poden escoltar arranjaments i obres originals per aquesta formació, amb explicacions i interacció amb el públic abans de passar a les interpretacions. Aquesta pren vida i es deslliura del jou del faristol, els músics interactuen corporalment i dialoguen amb les mirades, els gestos, els cossos que fan música, teatralitzen l'acció.

  La segona part representa la posada en escena del conte. Amb una estructura entre l'òpera de cambra amb rapsode i els models de narració amb música L'home del capell de palla pren vida, passant dels somnis a l'escenari. L'obra es narra, alhora que els músics intercalen les músiques que reforcen els sentiments que descriu el text, les accions, els misteris de l'amor, les sorpreses de la poesia. L'animació amb arena, projectada sobre l'escenari, juga una doble vessant, una il·lustrativa, a mode de vinyetes explicatives però per altra, li atorga temporalitat, vivacitat, presència, ajudant que el temps es perceba, siga vivencial.

  Video promocional en: https://www.youtube.com/watch?v=ptC-7aGLuWU


  Representacions

  Aula CAM de Alacant: 28/11/2014


  Logo Culturarts

  Plaça Viriato s/n · 1er. pis
  46001 València
  Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
  biblioteca_teatre_ivc@gva.es
  medina_fer@gva.es