Fitxa de espectacle
Companyia: Escalante Centre Teatral
Estrena: 22 de marzo de 2019, Sala Russafa (València)
Dirección escénica: Marí, Anna
Intérprete: Izquierdo, Rebeca, Marí, Anna, Martín, Núria, Tormo, Daniel, Vivó, Panchi
Iluminación: Antón, Víctor
Espacio escénico: Los reyes del mambo
Vestuario: Benlloch, Tonuca
Diseño de cartel: Carrasco, Aitana
Fotografía: Lorenzo, Miguel
Sonorización: Calotronik S.L.
Vídeo: Diodo Media S.C.
Texto escénico: Marí, Anna, Tormo, Daniel
Movimiento: Soler, María José
Música: Vivó, Panchi
Ausiàs March ha mort. Certament va morir fa segles, però. va morir del tot? Per què hi ha un carrer d'Ausiàs March a cada poble? Per què hi ha escoles, instituts, col·legis majors i tantes altres coses que porten el seu nom? Què significa tot això? Potser que la vida d'un escriptor perdura si la seua obra transcendeix, si es converteix en clàssica, si l'autor mateix es converteix en un símbol? I què signifiquen els símbols per als pobles?
Presentem un espectacle en forma de thriller en què, a partir d'una investigació policial, indagarem les raons d'un assassinat i buscarem el seu culpable. Viatjarem, a través de cançons i música en directe, i a través de la memòria que travessa el temps, a la València de segle XV i a la València de hui. Coneixerem l'Ausiàs March del segle XV i el que hui perdura. Ens emocionarem amb un espectacle de hui per celebrar l'obra d'un dels millors poetes de la història.
Enllaç per a la visualització del clip: https://youtu.be/y7drU5K0280
Ausiàs March ha muerto. Ciertamente murió hace siglos, pero. murió del todo? Por qué hay una calle de Ausiàs March en cada pueblo? Por qué hay escuelas, institutos, colegios mayores y tantas otras cosas que llevan su nombre? Qué significa todo esto? Quizás que la vida de un escritor perdura si su obra transciende, si se convierte en clásica, si el autor mismo se convierte en un símbolo? Y que significan los símbolos para los pueblos?
Presentamos un espectáculo en forma de thriller en que, a partir de una investigación policial, indagaremos las razones de un asesinato y buscaremos su culpable. Viajaremos, a través de canciones y música en directo, y a través de la memoria que atraviesa el tiempo, en la Valencia de siglo XV y en la Valencia de hoy. Conoceremos Ausiàs March del siglo XV y el que hoy perdura. Nos emocionaremos con un espectáculo de hoy para celebrar la obra de uno de los mejores poetas de la historia.
Enlace para la visualización del clip: https://youtu.be/y7drU5K0280
Sala Russafa. Centro cultural docente de artes escénicas: 22/03/2019
Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
Bibliowasap: 608 29 58 85
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es