Fitxa de espectacle

El jardí dels Cirerers

Companyia: Companyia Teatre Micalet
Duració: 105 min
Estrena: 7 de Noviembre de 2018, Teatre Micalet (València)


Documents per a descarrega


Documents per a consultar en la sala


  Fitxa tècnica

  Autor: Chéjov, Antón Pávlovich / Txèkhov, Anton P.
  Adaptación: Molins, Manuel
  Dirección escénica: Peris, Joan
  Intérprete: Almeria, Pilar, Casany, Josep Manuel, Garcia, Cristina, Llobell, Berna, Romero, Laura, Solano, Ximo, Zavala, Guille
  Espacio escénico: Peris, Joan
  Vestuario: Requena, Isabel


  Més dades

  La història d'una família de l'aristocràcia russa que per fer front als deutes que arrosseguen han de vendre la finca familiar. Un clàssic completament actual sobre l'amor, el poder dels diners.

  Joan Peris, l'habitual director de totes les produccions de Companyia Teatre Micalet, ha treballat amb un repartiment de luxe format pels intèrprets Pilar Almeria, Josep Manel Casany, Cristina Garcia, Berna Llobell, Laura Romero, Guille Zavala i Ximo Solano. Tots ells donen vida als personatges d'aquest espectacle que reflexiona sobre un món en crisi en el que podem veure'ns reflectits.

  Enllaç per a la visualització del teaser: https://www.youtube.com/watch?v=oOiA9mfCgms  La historia de una familia de la aristocracia rusa que para hacer frente a las deudas que arrastran tienen que vender la finca familiar. Un clásico completamente actual sobre el amor, el poder del dinero.

  Joan Peris, el habitual director de todas las producciones de Compañía Teatro Micalet, ha trabajado con un reparto de lujo formado por los intérpretes Pilar Almería, Josep Manel Casany, Cristina Garcia, Berna Llobell, Laura Romero, Guillo Zavala y Ximo Solano. Todos ellos dan vida a los personajes de este espectáculo que reflexiona sobre un mundo en crisis en el que podemos vernos reflejados.

  Enlace para la visualización del teaser: https://www.youtube.com/watch?v=oOiA9mfCgms


  Representacions

  Teatre Micalet: 07/11/2018


  Logo Culturarts

  Plaça Viriato s/n · 1er. pis
  46001 València
  Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
  biblioteca_teatre@ivc.gva.es
  fmedina@ivc.gva.es