Fitxa de espectacle

Dance Generation. Un proyecto de danza comunitaria

Companyia: Taiat Dansa
Duració: 25 min
Estrena: 2016


Fitxa tècnica

Coreografía: Barberá, Meritxell, García, Inma
Música: Barberá, David
Dirección artística: Barberá, Meritxell, García, Inma
Imagen personal: Riaza, Nuria


Més dades

"Busquem codis propis", afirmen les coreògrafes de Taiat Dansa que dirigeixen aquestes trobades de treball amb l'objectiu de crear una coreografia específica amb diferents grups de persones en diferents ciutats i poblacions. Dance Generation convoca a un grup de 25 intèrprets a partir de 10 anys fins a persones majors sense límit d'edat que ballaran junts. Professionals de la dansa, amateurs i estudiants, xiquets, adolescents, joves, pares i avis, es reuneixen en un mateix espai per a trencar les barreres que separen a la dansa, i l'art en general, dels ciutadans.
Dance Generation proposa un qüestionament sobre l'evolució del cos en el transcurs del temps i sobre la tendència de la nostra societat de separar als individus segons l'aparença, l'edat i els seus interessos", Taiat Dansa.
Dance Generation afavoreix i aposta per la sensibilització del públic respecte a la pràctica, la creació i la història de la dansa contemporània.


"Buscamos códigos propios", afirman las coreógrafas de Taiat Dansa que dirigen estos encuentros de trabajo con el objetivo de crear una coreografía específica con diferentes grupos de personas en distintas ciudades y poblaciones. Dance Generation convoca a un grupo de 25 intérpretes a partir de 10 años hasta personas mayores sin límite de edad que van a bailar juntos. Profesionales de la danza, amateurs y estudiantes, niños, adolescentes, jóvenes, padres y abuelos, se reúnen en un mismo espacio para romper las barreras que separan a la danza, y el arte en general, de los ciudadanos.
"Dance Generation propone un cuestionamiento sobre la evolución del cuerpo en el transcurso del tiempo y sobre la tendencia de nuestra sociedad de separar a los individuos según la apariencia, la edad y sus intereses", Taiat Dansa.
Dance Generation favorece y apuesta por la sensibilización del público respecto a la práctica, la creación y la historia de la danza contemporánea.


Representacions

Aire lliure: 06/06/2019


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es