Joguets / Juguetes

Imatge d'alta resolució

Joguets / Juguetes

Imatge d'alta resolució

Joguets / Juguetes

Imatge d'alta resolució


Joguets / Juguetes

Imatge d'alta resolució


Fitxa de espectacle

Joguets / Juguetes

Companyia: JM Gestión Teatral & Màgic 6
Estrena: 06/10/2008 al T. Calderón de Madrid


Documents per a descarrega


Documents per a consultar en la sala

  • V2124 DVD Programa 49 La Nau: Juguetes, La Bella y la bestia, Un [...]
  • DT/1980 Joguets / Juguetes: catálogo, sinopsis, ficha artística y [...]

Fitxa tècnica

Autor: Martí, Julio
Dirección escénica: Martí, Julio
Intérprete: Aura, Paloma, Bonías, Cathy, Fariza, Puri, Miralles, Iván, Morant, Fabiola, Pelló, Wilfrid, Sáez, Juanfran, Vidal, Rosana
Iluminación: Sapiña, J.
Espacio escénico: Fuertes, Joan Carles
Vestuario: Reig, Joan Miquel
Títeres: Lluerna Teatre
Realización de vestuario: Dobblete
Fotografía: Estil i Art
Regiduria: Frutos, Paco
Música: Garnelo, Francisco
Maquillaje: Pellicer, Pilar
Sonido: Sapiña, Carlos


Més dades


L'obra recrea les aventures d'Iván, un xiquet somiador i solitari que està Empecinado a defendre, per damunt de tot, el fantàstic i imaginatiu món dels joguets tradicionals. Un espectacle musical en què actors i titelles faran somiar i disfrutar amb escenes plenes de màgia, color i fantasia. Segons el director i autor de l'obra, Juliol Martí, pareix que s'està perdent cada vegada més el món de la creativitat. Els xiquets aposten dia a dia per ordinadors i videojocs deixant arrere els joguets tradicionals que fomenten una major imaginació. Joguets aposta sobretot pel joc de la imaginació, per l'art de somiar a través d'este tipus de companys infantils com són els joguets i, sobretot, per no deixar mai de ser xiquets.

Un espectacle amb una escenografia i vestuaris sorprenents, cançons i música original de Francisco Garnelo i amb un infinitat de sorpreses de principi a fi que faran partícips a tots els espectadors. Una gran oportunitat de somiar i disfrutar amb una obra que no podràs oblidar.La obra recrea las aventuras de Iván, un niño soñador y solitario que está empecinado en defender, por encima de todo, el fantástico e imaginativo mundo de los juguetes tradicionales. Un espectáculo musical en el que actores y títeres harán soñar y disfrutar con escenas llenas de magia, color y fantasía. Según el director y autor de la obra, Julio Martí, parece que se está perdiendo cada vez más el mundo de la creatividad. Los niños apuestan día a día por ordenadores y videojuegos dejando atrás los juguetes tradicionales que fomentan una mayor imaginación. Juguetes apuesta sobre todo por el juego de la imaginación, por el arte de soñar a través de este tipo de compañeros infantiles como son los juguetes y, sobre todo, por no dejar nunca de ser niños.

Un espectáculo con una escenografía y vestuarios sorprendentes, canciones y música original de Francisco Garnelo y con un sinfín de sorpresas de principio a fin que harán partícipes a todos los espectadores. Una gran oportunidad de soñar y disfrutar con una obra que no podrás olvidar.


Representacions

Teatro Olympia de València: 26/12/2007
Teatre Arniches: 11/11/2001
Teatro Castelar: 07/12/2008
Teatro Principal de Requena: 27/12/2008


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es