Fitxa de espectacle

Poseu-me les ulleres

Companyia: Companyia Teatre Micalet
Estrena: 03/03/2010, Teatre Micalet


Documents per a consultar en la sala

  • V2798 DVD Poseu-me les ulleres

Fitxa tècnica

Autor: Estellés, Vicent Andrés
Dirección: Tosar, Pep
Coreografía: Aparisi, Toni
Intérprete: Almeria, Pilar, Anyó, Isabel, Gil, Miquel, Juezas, Enric, Peris, Joan
Música en directo: Gil, Miquel


Més dades


"Poseu-me els ulleres" no és un espectacle de teatre convencional. En cap sentit: no és un espectacle modern, ni antic, ni de repertori. És un espectacle biogràfic que fa ús d'un llenguatge basat en la narrativa documental i en la narrativa dramàtica. En este cas es narra la vida del poeta de Burjassot, Vicent Andrés Estellés.
L'espectacle està concebut i estructurat com un concert de música popular per guitarra, veu, orador, contertulià, cantinera, ballarina i vídeo. Un sextet peculiar per a recórrer l'existència d'un poeta irrepetible.

La Companyia Teatre Micalet que l'any 2010 complix 15 anys, celebra el seu aniversari portant a escena la vida del poeta valencià més significatiu des d'Ausiàs March.


"Poseu-me les ulleres" no es un espectáculo de teatro convencional. En ningún sentido: no es un espectáculo moderno, ni antiguo, ni de repertorio. Es un espectáculo biográfico que hace uso de un lenguaje basado en la narrativa documental y en la narrativa dramática. En este caso se narra la vida del poeta de Burjassot, Vicent Andrés Estellés.
El espectáculo está concebido y estructurado como un concierto de música popular por guitarra, voz, orador, contertuliano, cantinera, bailarina y vídeo. Un sexteto peculiar para recorrer la existencia de un poeta irrepetible.

La Companyia Teatre Micalet que en el año 2010 cumple 15 años, celebra su aniversario llevando a escena la vida del poeta valenciano más significativo desde Ausiàs March.


Representacions

Teatre Micalet: 03/03/2010
Teatre Micalet: 25/03/2011
Paranimf Universitat Jaume I: 27/05/2011
Casa de Cultura de Picassent: 21/10/2011
Centre Cultural Bernat i Baldoví: 18/11/2011


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es