Fitxa de espectacle

La calanya del tío Tom

Companyia: La calaña del tio Tom


Fitxa tècnica

Intérprete: Amador, Carlos, Gadea, Ferran, Nácher, David


Més dades


La calanya del tío Tom és un espectacle d'humor compost de diversos sketches i escenes on destaca el sarcasme, la ironia i els jocs de paraules que són perfectes companys per una punxant i àcida crítica política i social.
El públic entra en el cabaret del tío Tom disposat a divertir-se, sense prejuís ni tabús perquè només així els seus esvalotats transvestitis ens sorprendran i aconseguiran arrancar de les seues cares els seus més sinceras carcallades. Escenes d'adolescents consumistes, un tablao flamenc, cartes dels fans i invitats especials, se succeïxen amb un ritme trepidant i mesurat, perfecte per a la comèdia.

La calanya del tío Tom es un espectáculo de humor compuesto de diversos sketches y escenas donde destaca el sarcasmo, la ironía y los juegos de palabras que son perfectos compañeros por una pinchando y ácida crítica política y social.
El público entra en el cabaret del tío Tom dispuesto a divertirse, sin prejuicios ni tabús porque solo así sus alocados transvestidos nos sorprenderán y conseguirán arrancar de sus caras los suyos más sinceras carcajadas. Escenas de adolescentes consumistas, un tablao flamenco, cartas de los fans e invitados especiales, se suceden con un ritmo trepidando y comedido, perfecto para la comedia.


Representacions

Torre del Mar: 01/08/2008


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
Bibliowasap: 608 29 58 85
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es