Ad Libitum (A placer)

Imatge d'alta resolució


Ad Libitum (A placer)

Imatge d'alta resolució


Ad Libitum (A placer)

Imatge d'alta resolució


Ad Libitum (A placer)

Imatge d'alta resolució de Vicente Cervera


Ad Libitum (A placer)

Imatge d'alta resolució


Fitxa de espectacle

Ad Libitum (A placer)

Companyia: Circo Gran Fele
Duració: 90' aprox.


Documents per a consultar en la sala

  • FD/9/8 Ad Libitum (A placer)
  • V2258 dvd Ad Libitum (A placer). Sagunt a escena 08. La Nau, 19/07/08

Fitxa tècnica

Dirección: Pla, Rafael
Intérprete: D'Annunzio, Natalia, Díaz, Yuri Abel, Graullera, Rafael, Marré, Matías, Martínez, Vanessa, Pla, José Manuel, Pla, Rafael, Pla, Sergio
Iluminación: Sandino, Luz Helena
Vestuario: Danvila, Humberto, López-Carretero, Mariana
Ayudante de dirección: Colomer, Maria
Fotografía: Cervera, Vicente, Fernández Ortega, Juan A., Fernández, Marcos, Försterling, Kai, Irizarri, Mati, Seco, Isabel
Intérprete musical: Caraduje, Federico, Ochoa, Juan José, Sophia, Laila, Vega, Javier
Maestro de Artes Circenses: Díaz, Yuri Abel
Vídeo: Fernández, Marcos, Seco, Isabel
Producción ejecutiva: Paula, Rosana de
Ayudante de producción: Pérez, Marta
Sonido: Zapaia, Adrián


Més dades


Ad Libitum és un espectacle pensat i creat per a la Nau de Sagunt. És una evolució d'un estat, la busca de Samsara, o el que és el mateix, moviment constant, vagabunderia perpètua. Amb Ad Libitum canvia la física i també la filosofia: passem del cercle al quadrat, del xicotet al gran, de l'íntim al festiu.

Quan l'evolució, la busca de la perfecció, es reproduïx en l'infinit, Samsara deixa de ser el nom d'un espectacle per a convertir-se en una forma de vida, un mecanisme d'autorealització.

Quan viatgem moguts per Samsara, ja mai trobem la mateixa terra davall els nostres peus, les coordenades de temps i lloc es van esvair, ni tan sols nosaltres mateixos o les nostres obres, manifestacions o expressions, poden ser mai les mateixes.

Els aborígens australians l'anomenaven "El Somni". És el període que va des de la gènesi de l'univers a una època més enllà de la memòria. Un estat de realitat situat més enllà d'allò humà.

Acròbates, hòmens forçuts, contorsionistes, dansarines de l'aire, domadors del foc, virtuosos de la música. Artistes de circ, o sers que es mouen entre el sobrenatural i allò humà.

Vam recórrer l'espiral de Samsara fins a volar per damunt d'ella, fins a dirigir-nos cap a un altre estat, més llunyà i desconegut, però per descomptat, Ad Libitum. Una evolució total i explosiva, a través del charivari, a través de la música, un desfilada d'emocions i sorpreses. Un espectacle de Circ, Música, Teatre, Dansa, Gastronomia.Ad Líbitum es un espectáculo pensado y creado para la Nau de Sagunt. Es una evolución de un estado, la búsqueda de Samsara, o lo que es lo mismo, movimiento constante, vagabundeo perpetuo. Con Ad Líbitum cambia la física y también la filosofía: Pasamos del círculo al cuadrado, de lo pequeño a lo grande, de lo íntimo a lo festivo.

Cuando la evolución, la búsqueda de la perfección, se reproduce en el infinito, Samsara deja de ser el nombre de un espectáculo para convertirse en una forma de vida, un mecanismo de autorrealización.

Cuando viajamos movidos por Samsara, ya nunca encontramos la misma tierra bajo nuestros pies, las coordenadas de tiempo y lugar se desvanecieron, ni siquiera nosotros mismos o nuestras obras, manifestaciones o expresiones, pueden ser nunca las mismas.

Los aborígenes australianos lo llamaban "El Ensueño". Es el periodo que va desde la génesis del universo a una época más allá de la memoria. Un estado de realidad situado más allá de lo humano.

Acróbatas, hombres forzudos, contorsionistas, danzarinas del aire, domadores del fuego, virtuosos de la música. Artistas de circo, o seres que se mueven entre lo sobrenatural y lo humano.

Recorrimos la espiral de Samsara hasta volar por encima de ella, hasta dirigirnos hacia otro estado, más lejano y desconocido, pero por supuesto, Ad Líbitum. Una evolución total y explosiva, a través del charivari, a través de la música, un desfile de emociones y sorpresas. Un espectáculo de Circo, Música, Teatro, Danza, Gastronomía.


Representacions

La Nau 1: 18/07/2008


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre_ivc@gva.es
medina_fer@gva.es