Aràknia i la Teranyina del Temps

Imatge d'alta resolució de Santiago Martínez

Aràknia i la Teranyina del Temps

Imatge d'alta resolució de Santiago Martínez

Aràknia i la Teranyina del Temps

Imatge d'alta resolució de Santiago Martínez


Aràknia i la Teranyina del Temps

Imatge d'alta resolució de Santiago Martínez


Fitxa de espectacle

Aràknia i la Teranyina del Temps

Companyia: CaMÍ dE NorA, pedagogia i produccions teatrals.
Duració: 60'
Estrena: 22 d'abril de 2008 a la Casa de Cultura de Port de Sagunt.


Documents per a descarrega


Documents per a consultar en la sala


  Fitxa tècnica

  Autor: Bereje Guidault, Ismael, Escriche, Raquel
  Dirección: Bereje Guidault, Ismael
  Intérprete: Alarcón, Ana, Arrufat, Chusa, Chicharro, Ester, Corral, Ainara, Suárez Corresa, Mª Jesús, Vilata Balaguer, Omar
  Iluminación: Escriche, Raquel
  Espacio escénico: Arrufat, Chusa, Cabezos, David, Sancho, Nati
  Vestuario: Comín, Lorena
  Diseño gráfico: Chicharro, Ester
  Producción: Juesas Aucejo, Sergi
  Maquillaje: Armero, Anny
  Música: Bereje Guidault, Ismael, Vilata Balaguer, Omar
  Dramaturgia: Bereje Guidault, Ismael, Escriche, Raquel


  Més dades

  Quan la vida era un misteri sacsejat per la natura i tots els seus prodigis, quan l'home no era més que una joguina entre les mans d'una bruixa roïna, en aquest temps, va existir una dona que, menyspreada per tots, va donar a llum, en soledat i en el cor d'un bosc, una xiqueta molt especial. Un personatge encisador es va creuar en la seua vida, Araknia, que va convertir-se en la seua mare adoptiva. Araknia és un estrany mutant amb trets d'aràcnid que ha teixit durant segles i mil.lennis una teranyina omplida de tot el que han anant deixant els éssers humans al llarg de la vida. Hui ha arribat el moment d'escoltar la seua història, i conéixer el motiu pel qual el món d'Araknia va canviar radicalment. La llegenda donarà pas a un conte fantàstic i sorprenent.
  ARÀKNIA I LA TERANYINA DEL TEMPS és un muntatge per a públic infantil en què es fonen realitat amb un món màgic i de fantasia; on el color, la música en directe, la poesia, la intriga, la rialla i les emocions formaran un espectacular còctel en la Insectería La Xinxa Saborosa. És un muntatge creat a mesura dels interessos i la imaginació dels xiquets i xiquetes.

  Cuando la vida era un misterio sacudido por la naturaleza y todos sus prodigios, cuando el hombre no era más que una juguete entre las manos de una bruja ruin, en este tiempo, existió una mujer que, menospreciada por todos, dio a luz, en soledad y en el corazón de un bosque, una niña muy especial. Un personaje hechicero se cruzó en su vida, Araknia, que se convirtió en su madre adoptiva. Araknia es un extraño mutando con tiros de arácnido que ha tejido durante siglos y milenios una telaraña llenada de cuanto han yendo dejando los seres humanos a lo largo de la vida. Hoy ha llegado el momento de escuchar su historia, y conocer el motivo por el que el mundo de Araknia cambió radicalmente. La leyenda dará paso a un cuento fantástico y sorprendente.
  ARÀKNIA Y LA TELARAÑA DEL TIEMPO es un montaje para público infantil en que se funden realidad con un mundo mágico y de fantasía; donde el color, la música en directo, la poesía, la intriga, la risa y las emociones formarán un espectacular cóctel en la Insectería La Chinche Sabrosa. Es un montaje creado a medida de los intereses y la imaginación de los niños y niñas.


  Representacions

  Casa de Cultura de Port de Sagunt: 22/04/2008
  Auditori Joaquín Rodrigo de Sagunt: 24/04/2008
  Auditori Joaquín Rodrigo de Sagunt: 04/12/2008
  Casa de Cultura de Port de Sagunt: 04/01/2009


  Logo Culturarts

  Plaça Viriato s/n · 1er. pis
  46001 València
  Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
  biblioteca_teatre@ivc.gva.es
  fmedina@ivc.gva.es