Fitxa de espectacle
Companyia: Compagnie L'Adret
Duració: 60 min
Coreografía: Rodrigo Balsalobre, David (Rodrigo, David)
Dirección coreográfica: Rodrigo Balsalobre, David (Rodrigo, David)
Bailarín/a: Cantin, Aurélie, Desclaux, Maëlle, El Sakhawi, Alain, Henriques, Patricia, Rodrigo Balsalobre, David (Rodrigo, David)
Iluminación: Ferbourg, Philippe
Espacio escénico: Bovio, Gäel
Espacio sonoro: Schmidely, Jean-Jacques
Producción: Centre Chorégraphique National Ballet Biarritz, Centre Chorégraphique National Ballet du Rhin, Centre de Développement Chorégraphique - Cuvier de Feydeau, Institut Départemental de devoloppement Artistique et Culturel, Office Artistique Région Aquitaine, Restaurante El Jumillano
Tri-biome estudia la construcció de la vida a través de tres angles de vista específics [...].
La individualitat i la naturalesa profunda dels intèrprets és la base de la proposició de la primera part. Sense gens de context, l'espai escènic apareix en estat de modificació contínua. Sense regles exteriors, ens qüestionem sobre la llibertat individual i el límit entre estes llibertats.
La segona experiència posa en evidència les influències socials.; el model, la imatge i el condicionament són els paràmetres principals d'esta experiència. Els intèrprets se superposen en un moviment insistent, amb una gestualitat estructurada, dirigida i més directa.
L'última aventura és una ficció utòpica que pot evocar el sistema dictatorial. Totalment formatats i dirigits, els personatges tenen la mateixa partitura. Tot comença en un bloc d'eixida en què la igualtat anuncia una carrera de clons. A pesar de tot, les individualitats ressorgiran i desestabilitzaran el sistema i el perfecte engranatge amb què s'havia bastit.
«Sucede que las grandes decisiones no se toman, se crean solas.»
Henri Bosco.
«El individuo se opone a la colectividad aunque se alimente de ella. Pero lo importante no es saber a que se opone sino de lo que se alimenta.»
André Malraux.
Tri-biome estudia la construcción de la vida a través de tres ángulos de vista específicos. Tres experiencias diferentes donde solo algunos parámetros precisos quedan establecidos. El ambiente técnico y científico se opone a su fondo profundamente humanista.
La individualidad y la naturaleza profunda de los interpretes es la base de la proposición de la primera parte. Sin contexto alguno el espacio escénico aparece en continua modificación. Sin reglas exteriores nos cuestionamos sobre la libertad individual y el limite entre ellas.
La segunda experiencia pone en evidencia las influencias sociales., el modelo, la imagen y el condicionamiento son sus parámetros principales. Los interpretes se superponen en un movimiento insistente, con una gestualidad estructurada, dirigida y mas directa.
La ultima aventura es una ficción utópica que puede evocar el sistema dictatorial. Totalmente formateados y dirigidos, los personajes tienen la misma partitura. Todo empieza en un starting block donde la igualdad anuncia una carrera de clones. A pesar de todo, las individualidades resurgirán desestabilizando el sistema y su perfecto engranaje.
L'Altre Espai: 02/05/2008
Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
Bibliowasap: 608 29 58 85
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es