Fitxa de espectacle

Per Sant Lluc...

Companyia: Assaig. Grup de Teatre de la Universitat de València
Estrena: Octubre de 2007


Documents per a descarrega


Documents per a consultar en la sala


Fitxa tècnica

Dirección escénica: Sanchis, Pep
Espacio escénico: Fons, Jaume
Vestuario: Fons, Jaume
Producción: Assaig. Grup de Teatre de la Universitat de València, Teatres de la Generalitat, Universitat de València
Dramaturgia: Sirera Turó, Josep Lluís


Més dades


La Universitat de Valencia-Estudi General, fundada en 1149, va tindre la seua primera seu junt amb el carrer dels Amitjanes, zona freqüentada per viatgers, còmics, saltimbanquis, truans i una altra gent de mal viure. Per força, els estudiants universitaris havien de coincidir amb ells a l'entrar i eixir de les aules. I, per força també, els estudiants s'interessarien per les activitats d'eixos veïns tan peculiars. El teatre entre elles.
L'espectacle transcorre la vespra de la festa de Sant Lluc (18 d'octubre, inauguració del curs acadèmic en la Universitat de València del segle XVI), quan els estudiants decidixen disfrutar de les seues últimes hores de vacacions.


La Universitat de Valencia-Estudi General, fundada en 1149, tuvo su primera sede junto al carrer de les Comedies, zona frecuentada por viajeros, cómicos, saltimbanquis, truhanes y otra gente de mal vivir. Por fuerza, los estudiantes universitarios habían de coincidir con ellos al entrar y salir de las aulas. Y, por fuerza también, los estudiantes se interesarían por las actividades de esos vecinos tan peculiares. El teatro entre ellas. El espectáculo transcurre la víspera de la fiesta de Sant Lluc (18 de octubre, inauguración del curso académico en la Universidad de Valencia del siglo XVI), cuando los estudiantes deciden disfrutar de sus últimas horas de vacaciones.

Espectacle estrenat al XXXI Convegno Internazionale sul Teatro Medievale e Rinascimentale en Roma.


Representacions

Sala Matilde Salvador: 08/04/2008


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
Bibliowasap: 608 29 58 85
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es