Fitxa de espectacle

Descalzos por el parque

Companyia: Vania Produccions


Documents per a descarrega


Fitxa tècnica

Autor: Simon, Neil
Dirección: Antón Gómez, Pep
Intérprete: Boladeras, Rosa, Herrero, Fermí, Mira, Magüi, Roig, Álvaro, Sanz, Jorge


Més dades


Quan l'èxtasi de la lluna de mel dóna pas a la realitat d'assentar-se i dedicar-se a les seues tasques, l'harmonia del matrimoni es convertix en una còmica discòrdia.

'Descalços pel parc', l'obra de Neil Simon que van immortaliltzar en el cine Robert Redford i Jane Fonda, mostra la curiosa relació d'una parella de novençans. Ell, tranquil i un poc monòton, i ella, impulsiva i absurda. Quan l'èxtasi de la lluna de mel dóna pas a la realitat d'assentar-se i dedicar-se a les seues tasques, l'harmonia de matrimoni es convertix en una còmica discòrdia. Tot això rodejat per les constants queixes de la sogra i les divertides aparicions del veí.


Cuando el éxtasis de la luna de miel da paso a la realidad de asentarse y dedicarse a sus tareas, la armonía del matrimonio se convierte en una cómica discordia.

'Descalzos por el parque', la obra de Neil Simon que inmortalizaron en el cine Robert Redford y Jane Fonda, muestra la curiosa relación de una pareja de recién casados. Él, tranquilo y algo monótono, y ella, impulsiva y disparatada. Cuando el éxtasis de la luna de miel da paso a la realidad de asentarse y dedicarse a sus tareas, la armonía de matrimonio se convierte en una cómica discordia. Todo ello rodeado por las constantes quejas de la suegra y las divertidas apariciones del vecino.


Representacions

Teatre Principal d'Alacant: 06/10/2007
Teatro Olympia de València: 28/01/2009


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
Bibliowasap: 608 29 58 85
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es