Fitxa de espectacle

L'atzar

Companyia: Pepa Plana


Més dades


Entre tot el fascinant catàleg de criatures humanes, el pallasso és potser l'únic que no coneix el desànim. Mireu amb quin posat seriós i quina admirable perseverança es dedica intensament a buscar
solucions quan sorgeixen problemes. Mireu com produeixen solucions brillants les seues neurones. El problema és que cada solució dóna lloc a un problema rigorosament nou pel qual caldrà novament buscar solucions que a la vegada provocaran noves dificultats.
La vida del pallasso és dura, sí. Sort que sovint intervé l'atzar, amb el seu repertori de feliços accidents, i el pallasso acaba trobant per casualitat el que no buscava.


Entre todo el fascinante catálogo de criaturas humanas, el payaso es quizá el único que no conoce el desánimo. Mirad con que seriedad y cuál admirable perseverancia se dedica intensamente a buscar soluciones cuando surgen problemas. Mirad como producen soluciones brillantes sus neuronas. El problema es que cada solución da lugar a un problema rigurosamente nuevo por el que habrá que nuevamente buscar soluciones que a la vez provocarán nuevas dificultades.
La vida del payaso es dura, sí. Suerte que a menudo interviene el azar, con su repertorio de felices accidentes, y el payaso acaba encontrando por casualidad el que no buscaba.


Representacions

Glorieta Vint de Febrer: 20/05/2007


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre_ivc@gva.es
medina_fer@gva.es