Fitxa de espectacle

Las tres hermanas

Companyia: Fundación Municipal Teatro Gayarre, Centro Dramático de Aragón
Estrena: Teatro Gayarre de Pamplona, 8 de març de 2007


Fitxa tècnica

Autor: Chéjov, Antón Pávlovich / Txèkhov, Anton P.
Dirección escénica: Aranaz, Ignacio
Iluminación: Muñoz, Tomás
Espacio escénico: Muñoz, Tomás
Vestuario: Salaverri, Gabriela
Producción: Fundación Muncipal Teatro Gayarre


Més dades


"Las tres hermanas" junt amb "Tio Vania" i "El jardin de los cerezos", és un dels textos més significatius d'Anton Chejov, autor considerat com una de les figures més destacades de la literatura russa i un representant fonamental del denominat naturalisme modern.
Com en tota la seua obra, en "Las tres hermanas" Chejov fa un retrat de la vida russa del moment.
L'acció se centra en tres germanes que viuen en un poble perdut de províncies. El seu únic desig és tornar a Moscou, símbol per a elles de l'amor i de la mundanitat, en suma, de la vida digna de ser viscuda.
Un drama impregnat de subtilesa i lirisme en què es fa un retrat de les angoixes penes, esperances i il·lusions frustrades de la vida quotidiana de províncies de la Rússia de finals del segle XIX.


"Las tres hermanas", junto con "Tío Vania" y "El jardín de los cerezos", es uno de los textos más significativos de Anton Chejov, autor considerado como una de las figuras más destacadas de la literatura rusa y un representante fundamental del denominado naturalismo moderno. Como en toda su obra, en "Las tres hermanas" Chejov hace un retrato de la vida rusa del momento. La acción se centra en tres hermanas que viven en un pueblo perdido de provincias. Su único deseo es volver a Moscú, símbolo para ellas del amor y de la mundanidad, en suma, de la vida digna de ser vivida. Un drama impregnado de sutileza y lirismo en que se hace un retrato de las angustias penas, esperanzas e ilusiones frustradas de la vida cotidiana de provincias de la Rusia de finales del siglo XIX.


Representacions

Teatro Gayarre: 08/03/2007
Teatro Gayarre: 08/03/2007


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es