El monstruo de Frankenstein

El monstruo de Frankenstein

El monstruo de Frankenstein

El monstruo de Frankenstein

El monstruo de Frankenstein

El monstruo de Frankenstein


El monstruo de Frankenstein

El monstruo de Frankenstein


Fitxa de espectacle

El monstruo de Frankenstein

Companyia: Nanà Teatre


Documents per a descarrega


Documents per a consultar en la sala

  • DT/2013 El monstruo de Frankenstein: catálogo

Fitxa tècnica

Autor: Escurriola, Alicia
Dirección escénica: Escurriola, Alicia
Intérprete: Escurriola, Alicia, Juezas, Enric, Pérez, José Ramón
Iluminación: Palanca, José María
Espacio escénico: Pérez, José Ramón
Títeres: Juezas, Enric, Soler, Alejandro
Realización de espacio escénico: Estructuras Metálicas Miralles
Realización de vestuario: La Moruna, Moreno, Tigües
Voz en off: Joanes, Edu


Més dades


Una nit de trons, llamps i fum, el Dr. Frankenstein aconsegueix finalitzar amb èxit el seu experiment més secret: donar la vida a Franki. Quan el Dr. Frankenstein va a comunicar-ho a Lola, la seua ajudant, Trini i Adelita, dues ratetes que han arribat al castell recentment, obrin la porta del laboratori i... El doctor i Lola descobreixen que Franki s'ha escapat i fugen espantats; Franki corre darrere d'ells per tal de fer una abraçada a qui ell creu que són el seu pare i la seua mare. Quin embolic es monta al castell!

Solitari i abandonat al bosc, Franki troba Nicolàs, un amic "salao" que li presenta a Pedro Luis i s'enamora de Marisol, una papallona tan intel·ligent com atractiva. Al club de jazz "El gato negro", Charly i Mati busquen un nou "partenaire" però Franki no aconsegueix superar la proba i decideix convertir-se un xic dolent.

Nicolàs i Marisol aconsegueixen tranquilitzar-lo convidant-lo a passar unes meravelloses vacances a Hawai. Franki es troba molt ben plantat amb el seu nou look hawaià, però les xiques de la platja sembla que no opinen igual i fugen espantades cada vegada que Franki les saluda.

Franqui pren la decissió d'anar-se'n al fons del mar. Neptú creu que el fons del mar tampoc és un bon lloc per a Franki que, cansat de què ningú l'estime, torna al castell per a parlar amb el Dr. Frankenstein. I parlant parlant acaben entenent-se. Mentre Boris i son pare realitzen els darrers vols de la matinada, el doctor i Lola es declaren el seu amor i decideixen adoptar Franki. El dia del casament dels seus pares, Franki és el xiquet més grandot i més feliç del món. I conte contat, ja s'ha acabat.


Representacions

Teatre Talia: 16/04/1993


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es