Fitxa de espectacle

Muestra Taller: La Commedia dell'Arte

Companyia: Escola Superior d'Art Dramàtic de València. ESAD


Documents per a consultar en la sala


Fitxa tècnica

Dirección: Soleri, Ferruccio
Colaboración: Festival VEO, Luca, Stefano de, Teatres de la Generalitat
Organizador: Escola Superior d'Art Dramàtic de València. ESAD


Més dades


Durant tres setmanes, Ferruccio Soleri (l'inigualable Arlequino del cèlebre muntatge de Giorgio Strehler, Arlequino, servidor de dos amos, de Carlo Goldoni) impartirà, amb la col·laboració de Stefano de Lucca, un curs sobre la Commedia dell'Arte i els seus personatges, al terme de les quals es realitzarà una mostra en públic, en format de xicotet espectacle, a partir del treball desenvolupat al llarg del curs.
Un "plat exquisit" que l'ESAD, comptant amb la col·laboració de la Fundació VEO i de Teatres de la Generalitat, oferix dins de la interessant programació de la seua IV Escola d'Estiu.


Durante tres semanas, Ferruccio Soleri (el inigualable Arlequino del célebre montaje de Giorgio Strhler, Arlequino, servidor de dos amos, de Carlo Goldoni) impartirá, con la colaboración de Stefano de Luca, un curso sobre la Commedia dell'Arte y sus personajes, al término de las cuales se realizará una muestra en público, en formato de pequeño espectáculo, a partir del trabajo desarrollado a lo largo del curso.
Un "plato exquisito" que la ESAD, contando con la colaboración de la Fundación VEO y de Teatres de la Gneralitat, ofrece dentro de la interesante programación de su IV Escuela de Verano.


Representacions

La Nau: 13/07/2006


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es