Deriva

Imatge d'alta resolució


Deriva

Imatge d'alta resolució


Deriva

Imatge d'alta resolució


Fitxa de espectacle

Deriva

Companyia: Taiat Dansa


Documents per a descarrega


Documents per a consultar en la sala


Fitxa tècnica

Autor: Labastida, Mikel
Dirección coreográfica: Civera, Germana
Bailarín/a: Barberá, Meritxell, García Montserrat, Inma
Iluminación: Antón, Víctor
Espacio escénico: Ruiz, Nacho
Vestuario: Taiat Dansa
Fotografía: Abad, José Luis
Producción ejecutiva: Belda, Jaime
Música: Caldo
Voz: Civera, Germana
Creación: Civera, Germana


Més dades


Deriva s'ha creat entre dos ciutats, València i Montpellier. El procés de producció i creació de la peça ha hagut d'articular-se en funció del treball de la companyia Taiat Dansa i la coreògrafa que dirigeix el projecte Germana Civera. Per primera vegada Meritxell Barbera i Inma García seran dirigides per un altre coreògraf, en esta ocasió per a realitzar una creació experimental elaborada arran d'un text de Mikel Labastida sobre les distintes cares que guarda el ser humà. Així, de la reflexió, les distintes formes de mirar, després d'explorar el que ocultem i mostrem cada un de nosaltres sorgix Deriva.
Este projecte naix com a resultat d'una trobada. El de dos generacions, dos formes d'entendre i viure la dansa, dos maneres de comunicar i expressar.
Deriva és un experiment, és una aposta, és un joc. Tres persones s'enfronten a la idea de les diferents cares que cada un guarda en el seu interior i com resulta de difícil que s'entenguen entre elles.
Deriva parla de les estranyes forces que ens impulsen a actuar de diferents maneres sense que siguem conscients de si és o no correcte, de si fem el que desitgem o el que creiem convenient, i com açò ens afecta. Deriva parla de dubtes. Deriva viatja a eixe interior al què tant ens costa arribar. Deriva parla d'amor, de la deriva amorosa, de com deriva l'amor.


Deriva se ha creado entre dos ciudades, Valencia y Montpellier. El proceso de producción y creación de la pieza ha tenido que articularse en función del trabajo de la compañía Taiat Dansa y la coreógrafa que dirige el proyecto Germana Civera. Por primera vez Meritxell Barbera e Inma García van a ser dirigidas por otro coreógrafo, en esta ocasión para realizar una creación experimental elaborada a raíz de un texto de Mikel Labastida sobre las distintas caras que guarda el ser humano. Así, de la reflexión, las distintas formas de mirar, tras explorar lo que ocultamos y mostramos cada uno de nosotros surge Deriva.
Este proyecto nace como resultado de un encuentro. El de dos generaciones, dos formas de entender y vivir la danza, dos maneras de comunicar y expresar.
Deriva es un experimento, es una apuesta, es un juego. Tres personas se enfrentan a la idea de las diferentes caras que cada uno guarda en su interior y lo difícil que resulta que se entiendan entre ellas.
Deriva habla de las extrañas fuerzas que nos impulsan a actuar de diferentes maneras sin que seamos conscientes de si es o no correcto, de si hacemos lo que deseamos o lo que creemos conveniente, y cómo esto nos afecta. Deriva habla de dudas. Deriva viaja a eses interior al que tanto nos cuesta llegar. Deriva habla de amor, de la deriva amorosa, de cómo deriva el amor.


Representacions

Llotja St. Jordi: 24/05/2006
Centre Cultural d'Almussafes: 16/11/2007
Judson Church: 17/11/2008


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre_ivc@gva.es
medina_fer@gva.es