Fitxa de espectacle

Baldufejant

Companyia: Companyia Trompitxols Melocomèdies
Duració: 1 h.


Documents per a descarrega


Documents per a consultar en la sala


Fitxa tècnica

Autor: Arnau Rivera, Laudelí
Dirección escénica: Mira, Rosana
Intérprete: Arnau Rivera, Laudelí
Iluminación: Gonzalo, Marc
Fotografía: Solsona, Robert
Jefe técnico: Rosell, David


Més dades


De la mà de Polpet, un pallasso dolç i fresc, viatjarem per les emocions humanes, submergint-nos en un món on regna la poesia visual i musical. Tot això mitjançant la pantomima, la paraula, la música, la dansa i les arts circenses.

A partir dels amors i desamors de Polpet, es tractaran les diferents relacions en que tothom es pot identificar (amoroses, familiars, laborals i socials), en resum, les relacions humanes.

El Goliat malcarat dels dies iguals i l'avorriment solemne serà vençut pel diminut David. Com? Amb la seua lúdica arma prodigiosa, la seua fona mental, la rialla poètica i alliberadora.

David és Polpet, el pallasso global que ens presenta Baldufejant, un muntatge cíclic, permeable i en evolució, que combina tècnica i il·lusió, sensibilitat i intel·ligència, emotivitat i comunicació.

Baldufejant: una defensa eficaç contra el Goliat dels dies iguals...

SINOPSIS

De la mano de Polpet, un payaso dulce y fresco, viajaremos por los emociones humanas, sumergiédonos en una masía donde reina la poesía visual y musical. Todo eso mediante la pantomima, la palabra, la música, la danza y los artes circenses.

A partir de los amores y desamores de Polpet, es tratarán los diferentes relaciones en que todo el mundo es puede identificar (amorosas, familiares, laborales y sociales), en resumen, los relaciones humanas.

El Goliat malcarado de los días iguales y el aburrimiento solemne será vencido por el diminuto David. ¿Como? Con su lúdica arma prodigiosa, su laguna mental, la risa poética y liberadora.

David es Polpet, el payaso global que ens$ presenta Baldufejant, un montaje cíclico, permeable y en evolución, que combina técnica e ilusión, sensibilidad e inteligencia, emotividad y comunicación.

Baldufejant: una defensa eficaz contra el Goliat de los días iguales...


Representacions

Aire lliure: 14/05/2004
Casa de Cultura de Benigànim: 25/02/2006
Centre Cultural La Beneficència: 16/03/2008


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre_ivc@gva.es
medina_fer@gva.es