Fitxa de companyia

El Tio Vicent

Direcció: Art Major de la Seda, 15-5
Població: Valencia
C.P.: 460018
Telèfon: 96383 69 54; 607619085; 96 327 07 25
E-Mail: tiovicent@ono.com


Documents per a consultar en la sala

  • DT/2387 Programa de presentación de 'el tio Vicent' Narrador oral [...]

Fitxa tècnica

Dirección: Cubedo, Joan Vicent


Detalls


Es actor, gestor cultural, professor, dramaturg i director teatral, amb estudis realitzats en València i Madrid. Té títol com a Diplomat en Marqueting i ha col·laborat amb varies empreses audiovisuals.
Professional des de 1977, ú dels fundadors de la companyia de valenciana L'Entaulat-Teatre, col·laborà en el mític grup de teatre El Rogle i va ser primer director de la Sala Escalante de la Diputació Provincial de València.
Va estar tres temporades a Madrid a l'equip de direcció del Centro Dramático Nacional-Teatro María Guerrero i al Teatre Nacional de La Zarzuela, tornà a València i va col·laborar amb els Teatres de la Diputació, Palau de la Música de València, Fundació Shakespeare, Teatres de la Generalitat Valenciana, Companyia Ananda Dansa, Circ Gran Fele, Ausades-Teatre...
És directiu i professor de l'Aula de Teatre de la Societat Coral El Micalet de València; realitza tallers i cursos per centres d'ensenyament i centres culturals, col·labora amb les campanyes del SARC de la Diputació de Valencia, tant com a contacontes com a profesor, des de fa 7 anys, estant, a la darrer edició, professor de teatre dels majors (11/12 anys) de l'Escola d'Estiu de la Diputació.
És "EL TIO VICENT, actor- narrador" (contacontes/narrador de literatura oral professional), per a Infantil, Primària, Secundària, Cicles Formatius, Facultats, els més majors, bars de copes (pubs), festes, teatres, falles.
Responsable de "l'Hora del Conte en valencià" de la Biblioteca Pública de València (Generalitat Valenciana), al Nadal 03/04 va actuar a Expojove per al Servei de Normalització Llingüística de la Conselleria de Cultura i al Museu Principe Felipe de la Ciutat de les Arts i de les Ciències.
És també animador a la lectura col·laborant habitualmente amb les editorials Everest, Anaya, Denes, Bruño i Santillana. I és productor i actor de la companyia "Llapissera de Teatre".

Espectacles

Rondallística popular valenciana
Històries de la tradició universal
La por, contes que ens espantaven
Eros..., política..., fortuna
Tinc per contar-li a qualsevol


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre_ivc@gva.es
medina_fer@gva.es