Fitxa de companyia

Decopivolta Teatre

Telèfon: 687591937
E-Mail: info@decopivolta.com
Web: http://decopivolta.com/


Detalls


Decopivolta Teatre és una jove companyia valenciana creada el 2011 per Laia Sales (València, 1989) i Mari Marcos (Donòstia, 1982).
Partint del joc com a base de la creació i amb el compromís i la necessitat d'expressar tot allò que després quedarà plasmat a l'escena, aquest tàndem artístic, malgrat el seu curt recorregut en comú, compta ja amb diverses produccions pròpies.
En Barcelona, Mar Marcos i Laia Sales començen aquest viatge formant-se en la Escuela Internacional de Jaques Lecoq. Complementant esta formació amb cursos impartits per Virginia Imaz, Jesús Jara, Christian Attanassiou, Merche Ochoa, Sergi Claramunt...
Dirigit al públic adult són els espectacles Doble cita, primer obra que despega amb el 1º PREMI en el VI Concurs de CLOWN de la Mostra Internacional de Payas@s de XIrivella. Més tard s'incorporen al programa del XI Circuït Café Teatre de València, que obtenen el "PREMIO MENCIÓN ESPECIAL del JURADO" després d'actuar en La Rambleta.
Entre les seues propostes destaca En clave de solo, Números cortos, La increíble historia de la princesa Jijerónima creada per al públic infantil.
Han estadt programades dintre del Cicle Very Important Woman de la Sala Almazen de Barcelona, entre d'altres escenaris.


Decopivolta Teatre es una joven compañía valenciana creada en 2011 por Laia Sales (Valencia, 1989) y Mari Marcos (Donostia, 1982). Partiendo del juego como base de la creación y con el compromiso y la necesidad de expresar todo aquello que después quedará plasmado en la escena, este tándem artístico, pese a su corto recorrido en común, cuenta ya con varias producciones propias.
Dirigido al público adulto son sus espectáculos Doble cita, En clave de solo y Números cortos, y creada para el público infantil es La increíble historia de la princesa Jijerónima.

Espectacles

EnTRENtingudes
Tulipas
Aseguradas (Miniteatro)


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
Bibliowasap: 608 29 58 85
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es