Fitxa de companyia

Roseland Musical

Direcció: Passatge Sagristà 7
Població: Barcelona
C.P.: 8029
Telèfon: 93 321 19 49 / 639 667 498
Fax: 93 410 76 30
E-Mail: mail@roselandmusical.com
Web: http://www.roselandmusical.com


Documents per a consultar en la sala


Fitxa tècnica

Dirección: Almirall, Marta


Detalls


La Companyia ROSELAND MUSICAL, formada per un grup de ballarins-actors, neix l'estiu del 1983 per iniciativa de Marta Almirall, coreògrafa i directora artística.

L'objectiu de la companyia és fer arribar al públic infantil unes obres amb un to divertit i festiu però amb la mateixa qualitat i rigor que les d'un muntatge per adults. Aquestes obres es creen a partir d'una música i d'un guió originals i són la base per a desenvolupar el moviment coreogràfic i donar vida als personatges.

Tant la música, com el guió, la coreografia i l'escenografia són idees originals d'un grup d'artistes que han sabut donar un estil propi molt particular a unes obres que parlen de sentiments i situacions pròpies de la vida quotidiana.

ROSELAND MUSICAL ha comptat amb la col.laboració de professionals com: José Manuel Pagán, responsable de diverses bandes sonores de pel.lícules i sèries de televisió; d'autors com David Cirici, Manel Veiga i Ricardo Alcantara; de Perico Pastor, reconegut artista plàstic; de l'autora de comptes infantils Montse Ginesta, directora de la revista Tretze Vents, i de la directora de cinema, Rosa Vergés.

Espectacles

Les mil i una nits
Blau Marí
Flit-flit
Cara, calla!
Catalonia stars
El país sin nombre
Canal Roseland
Pinocchio


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
Bibliowasap: 608 29 58 85
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es