Fitxa de companyia

Vaivén Circo Danza

Telèfon: 619 03 98 83/958 22 22 89 958 22 27 46
Fax: 958 22 80 66
E-Mail: teresa@escenagranada.com
Web: http://www.vaivencirco.com


Detalls

Vaiven circo-danza es una companya de recent creacio, neix l'any 2008 quan la Raquel Pretel i Miguel Moreno (Bolo) coincideixen amb la companyia catalana Els comediants, on ella treballaba de ballarina i ell d'artista circense, rera aixo decideixen unir-se i començar a compartir coneixaments en mons tan paral.lels i al mateix temps tan distants com el circ i la dansa. Despres d'unir-se era imposible montar una companya que no fusionées les dues arts esceniques, fins que va sorgir el seu primer treball "La felicidad en un dos por dos".
L'espectacle es va estrenar en 2008, tenint una bona acollida, diriem que va superar les nostres espectatives, referent a l'acollida per part del public, fins a la data ha estat representat amb mes de 70 ocasions incluint alguns festivals importants i amb una gran trascendencia com la Fira de Circ de Catalunya TRAPEZI de Reus, el cada cop mes consolidat CIRCADA de Sevilla, el Festival de Teatro de El Ejido, El Festival Puerta al Mediterraneo o el Festival de Teatro de Calle de Vila-Real.  
A mes de varies gires nacionals, la companyia tambe va tirar endavant una gira per Eslovenia, actuant en el Festival Ane Brz de Ljubljana i impartint un curs per Cirkokrog a la capital eslovena.
A l'any 2009 s'incorporen dos acrobates a la formacio, Chema Martin i Emilio Lopez Arquillo, i es comenca a treballar en el segon muntatje de la companyia "Cayuco", comptant a mes amb Ivan Monje, compositor i músic de l'espectacle, i Marta Sitja ajudant en la direccion, clown i tambe musica en directa de l'espectacle.
"Cayuco" s'estrena al desembre de 2009 en el Teatre Alhambra de Granada recibint una bona acollida tant per part de la critica com pel public.
La companyía no és socia de SGAE.

Espectacles

Cayuco
Do not disturb


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre_ivc@gva.es
medina_fer@gva.es