Fitxa de companyia

Lalucky Serveis de l'espectacle

Direcció: Bruniquer, 29-31
C.P.: 8024
Telèfon: 686 000 786 / 669 002 027
E-Mail: laluckyserveis@gmail.com
Web: http://laluckyserveis.blogspot.com/2007/10/presentaci.html


Detalls


LALUCKY, serveis integrals per l'espectacle: producció, distribució i serveis tècnics.

Apostem pel treball rigorós i de qualitat per donar els serveis necessaris a tots aquells creadors i companyies, teatres i institucions que tinguin un projecte escènic a desenvolupar, assumint-lo des del disseny de producció fins a la seva explotació en gira, passant per la producció executiva, la direcció tècnica i la distribució.

El nostre objecte social prioritari és impulsar noves creacions escèniques que fomentin l'intercanvi d'experiències i el treball conjunt d'artistes, promotors culturals i institucions, especialment, dins l'àmbit geogràfic de la llengua catalana, i també amb la resta de comunitats autònomes de l'estat espanyol i llatinoamèrica.

Les nostres produccions per la temporada 2007 / 2008
Howie i el Rookie, de Mark O'Rowe, co-producció de Lalucky i Germinal Produccions on la fitxa artística i tècnica està composada per creadors i professionals de Catalunya i el País Valencià. Espectacle que s'estrenarà a Alacant i que s'ha proposat per ser programat dins el Grec'08.
El petit animal salvatge, espectacle infantil co-produït per Lalucky i Germinal Produccions.

Altres propostes per la temporada 2007 / 2008
Producció, gerència de gira, distribució i serveis tècnics d'Unes veus, dirigida per Marta Angelat
Serveis tècnics en gira de Carta d'una desconeguda (CAER-Tantaka)
Distribució a Catalunya dels espectacles de Germinal Producciones: Abraham i Samuel, El vol d'ícar, Diderot i l'ou fosc
Distribució a Catalunya i Balears del nou espectacle dirigit per Marta Angelat, El enemigo de la clase (Germinal Produccions - Entrecajas)
Distribució d'Aquesta tampoc serà la fi del món, de Jordi Casanovas. Darrer espectacle de Flyhard que s'estrenarà a Temporada Alta'07.
Distribució de En cualquier otra parte, d'Àlex Mañas (Premi SGAE 2006), estrenada al Grec'07, amb David Selvas i Roger Coma.

A la Lalucky som,
Marta Alarcón, productora executiva, postgraduada en Producció i Gestió d'Espectacles (UB-Institut-Romea) i diplomada en Relacions laborals (Pompeu Fabra). Ha treballat com a productora al Festival Shakespeare, Festival Entrecultures i en diversos espectacles de Germinal Produccions (84 Charing Cross road, L'Idiota, El si de las niñas...), també ha estat coordinadora de Re-crea Serveis Culturals, empresa dedicada a la realització de visites teatralitzades a museus. Ha participat en el I Encuentro de Promotores Culturales Independientes México-España'06
Toni Vidal, gerent, postgraduat en Direcció i Gestió d'Institucions, Empreses i Plataformes Culturals (Pompeu Fabra) i llicenciat en Història. Ha estat gerent de la companyia Teatro de los sentidos, coordinador d'activitats i d'edicions de l'AIET, associació presidida per Ricard Salvat (UB). Ha participat endiferents trobades de gestors culturals i festivals d'àmbit llationamericà: Mayo Teatral'04 (Cuba), FIT'04 (Cadiz), I Encuentro de Promotores Culturales Independientes México-España'06. Actualment és, també, col·laborador extern de la Direcció General de Memòria Democràtica de la Generalitat de Catalunya.

També comptem amb un equip tècnic, sense el que ens seria impossible tirar endavant els nostres projectes.

Espectacles

Fora de joc


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre_ivc@gva.es
medina_fer@gva.es