Fitxa de companyia

Teatre de Ponent

Direcció: Ponent, 60
Població: Granollers
C.P.: 8401
Telèfon: 93 849 81 67
E-Mail: teatre@teatredeponent.com
Web: http://www.teatredeponent.com


Fitxa tècnica

Dirección: Roda Fabregas, Frederic


Detalls


Aquest teatre, aquest local teatral, exigu en el seu espai però profund en els seus interessos, ha nascut després d'una llarga immersió dels seus promotors en la vida i les activitats de Granollers. Lliure, sense cap altra servitut que la d'uns homes ofici d'oferir espectacles dignes. Per què el nostre, contra tota pretensió intel·lectual o elitista, no és res més sinó un ofici, un vell ofici present en totes les societats humanes. Massa sovint hem inclós l'espectacle en terme general de "servei públic" a càrrec de les administracions. Bo és, que les administracions en vulguin assumir una part important per què el teatre té una funció cultural i fins i tot, en caràcter general, educadora, si més no, de gust artístic imprescindible a la qualitat de vida. Però el teatre, el bon teatre, surgeix naturalment d'una societat concreta. I ara ho ha fet des d'aquest barri granollerí de Ponent, amb la responsabilitat d'assumir-ne el nom.
Des d'aquí volem ser interlocutors de la ciutat i oferir el nostre servei i, especialment, la nostra amistat a públics diversos.
És veritat que en la platea d'un teatre es dona, com en pocs altres llocs, una convivència democràtica de gents vingudes de tots els àmbits. Però no hem de desconèixer que, en els seus criteris, en les seves valoracions, cadascú és cadascú i que la veu del teatre, més que no pas el conjunt, va a cada persona per ella mateixa. I avui, amics, ho sou vosaltres. Us oferim la mà, el cor i un lloc en el nostre teatre.

Espectacles

Natura morta
Els viatgers de l'absenta
El árbol de la ciencia
La América de Edward Hopper


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
Bibliowasap: 608 29 58 85
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es