Fitxa de companyia

Víctor Ullate Ballet-Comunidad de Madrid

Població: Madrid
Web: http://www.victorullateballet.com


Documents per a consultar en la sala

  • V3085 Programa 'Entre Bastidors' contiene: El ballet de Victor Ullate [...]

Fitxa tècnica

Dirección: Ullate, Víctor


Detalls


Fundada l'any 1988, per tant enguany se celebra el XX aniversari de la companyia, amb ballarins formats en l'Escuela Víctor Ullate i com a companyia concertada pel Ministeri de Cultura, es convertix, a partir de 1996, en Ballet de la Comunitat de Madrid-Compañía Víctor Ullate. És reconeguda internacionalment pel virtuosisme i rigor tècnic dels ballarins.
La personalitat impregnada per les coreografies de Víctor Ullate i la direcció artística d'Eduardo Lao la doten d'un senyal d'identitat present en els festivals de dansa més prestigiosos del món.
Mejor espectáculo de danza
L'espectacle "Wonderland" de Víctor Ullate Ballet-Comunidad de Madrid ha sigut premiat com Mejor espectáculo de danza, el la XIV edició dels Premios Max 2011.


Fundada en el año 1988, por lo que este año celebra su XX aniversario, con bailarines formados en la Escuela Víctor Ullate y como compañía concertada por el Ministerio de Cultura, se convierte, a partir de 1996, en Ballet de la Comunidad de Madrid-Compañía Víctor Ullate. Actualmente es reconocida internacionalmente por el virtuosismo y rigor técnico de sus bailarines.
La personalidad impregnada por las coreografías de Víctor Ullate y la dirección artística de Eduardo Lao la dotan de una seña de identidad presente en los festivales de danza más prestigiosos del mundo.

El espectáculo "Wonderland" de Víctor Ullate Ballet-Comunidad de Madrid ha sido premiado como Mejor espectáculo de danza, el la XIV edición de los Premios Max 2011.

Espectacles

Ballet de Víctor Ullate: "Amanecer", "Arraigo"
Víctor Ullate Ballet: "Vertiginous Thrill of Exactitude", "Solo"," Concertante", "Arrayan d'Araxa"
Ballet Víctor Ullate: "La inteligencia de las flores", "Seguiriya"
Ballet Víctor Ullate: "Allegro brillante", "Hammerklavier", "Before night fall", "Simun", "In and Out", "Thinking twice"
El amor brujo
El sur
Samsara
Beethoven: Tres
Beethoven: Pastoral
Beethoven: Après toi
Don Quijote
Tras el espejo
El arte de la danza
Coppélia
Beethoven: Laberinto
Burka
Víctor Ullate. Clase magistral abierta al público. Dansa València 2012
Y
Jaleos


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es