Fitxa de companyia

Increpación Danza

Direcció: Plza de la Barceloneta, 1 baixos
Població: Barcelona
C.P.: 8003
Telèfon: 93 225 97 29 / 626 311 268
Fax: 0034932259730
E-Mail: increpacion@increpacion.com
Web: http://www.increpacion.com


Documents per a consultar en la sala

  • DT/2235 Increpación Danza, dossier que incluye currículum de 1999 e [...]

Fitxa tècnica

Dirección: Baeza, Ramón; Sánchez, Montse


Detalls


Increpación es forma pel juliol de 1993, un any després estrena el seu primer espectacle en el Teatre Adrià Gual de Barcelona. Entre maig i octubre de 1995 presenten l'espectacle a Suïssa, Alemanya, França, Xina i Espanya, amb un gran èxit de crítica i públic. Al novembre del 95 comenca el procés de creació de WAD RAS, que es presenta en Dansa Valencia com a "work in progress".
INCREPACIÓN DANZA naix amb la pretensió d'investigar i unir la dansa espanyola i el flamenc amb els paràmetres estètics de la dansa contemporània actual. Així, Montse Sánchez i Ramón Baeza van presentar la seua primera peça conjunta en 1994: Increpación va crear el llenguatge propi de la companyia i va gaudir de l'èxit internacional. Des d'aleshores, la companyia no només ha continuat el seu treball d'investigació i ha presentat espectacles reconeguts per públic i crítica -Wad Ras, F. G. L. (oídos de Lorca), d. de C. (annus Domini), Stress-Ce, Lustre, Somorrostro...-, sinó que ha desenvolupat nombroses i variades activitats pedagògiques a França, Alemanya, Àustria, Filipines i Espanya.


Increpación se forma en julio del 1993 y casi un año después estrena su primer espectáculo en el Teatre Adrià Gual de Barcelona. Entre los meses de mayo y octubre de 1995 presentan el espectáculo en Suiza, Alemania, Francia, China y España, con gran éxito de crítica y de público. En noviembre de 1995 comienza el proceso de creación de Wad Ras, que es presenta en Dansa València como obra en curso (work in progress).
INCREPACIÓN DANZA nace con el afán de investigar y unir la danza española y el flamenco con los parámetros estéticos de la danza contemporánea actual. Así, Montse Sánchez y Ramón Baeza presentaron su primera pieza conjunta en 1994: Increpación creó el lenguaje propio de la compañía y disfrutó del éxito internacional. Desde entonces, la compañía no solamente ha continuado el proceso de investigación y ha presentado espectáculos reconocidos por público y crítica -Wad Ras, F. G. L. (oídos de Lorca), d. de C. (annus Domini), Stress-Ce, Lustre, Somorrostro...-, sino que ha llevado a cabo muchas y variadas actividades pedagógicas en Francia, Alemania, Austria, las Filipinas y España.

Espectacles

Tablao
Increpa2
Trece...?
Wad Ras
F.G.L. (Oídos de Lorca)
d.c. (Annus domini)
SARAB (Espejismo)
Stress-Ze
Breviario
Increpación
Caj/on
XX


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
Bibliowasap: 608 29 58 85
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es