Fitxa de companyia

Teatre Circ

Direcció: Cedre, 8
Població: Alcoi
C.P.: 3818
Telèfon: 661156917/ 690 617 417
E-Mail: teatre@teatrecirc.com
Web: http://www.teatrecirc.com


Detalls


En totes les societats des de la prehistòria, ha existit la necessitat d'abstraure'ns de la dura realitat, perquè algú ens conté mitjançant històries aquesta mateixa realitat, o aquella altra somiada i desitjable.

En la societat actual on els inferns són tan reals i sagnants, on les contradiccions són tan enormes que ens fan construir realitats virtuals, el teatre a més de ser una passió, constitueix un experiència vital per a poder interpretar el món que ens envolta, a través de personatges reals que apel.len a la imaginacó per a completar el que es representa davant els seus ulls.

El teatre es la representado de la realitat, l'elevació de la realitat a art, a misteri, a emoció i bellesa, a poesia...

El teatre es converteix així en una necessitat, tant per a gaudir-lo com a espectador, com per a interpretar-lo davant d'altres; on importa allò "qué" es conta, "com" es conta i sobretot "per a què" s'interpreta.

Com totes les arts, el teatre participa del compromís ineludible per a generar espais creatius de llibertat, per a plantejar elements per a la reflexió, per a la crítica, per a proposar visions de la realitat que no deixen indemnes ais que les observen.

El teatre ens porta doncs, aqueix espai obert, imprescindible, que trascendeix allò proper, on experimentar que altres sentiments i altres emocions són possibles i proposar-nos la valentia d'assumir el risc de viure-les.


1993 Parella de Dario Fo
2001- El Verí Del Teatre de Rodolf Sirera
2004- El Gos Del Tinent

Espectacles

El gos del tinent
Una jornada particular
La Travesía
Los hermanos Tanchini
Tío Vania


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
Bibliowasap: 608 29 58 85
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es