Fitxa de companyia

Losquequedan

Direcció: Pintor Gisbert, nº 15-8
Població: València
C.P.: 46006
Telèfon: 616 307 052
E-Mail: c.losquequedan@gmail.com
Web: http://www.losquequedan.com


Fitxa tècnica

Dirección: Arlandis, Vicent; Gómez, Sandra


Detalls


Sandra Gómez i Vicente Arlandis formen Losquequedan, un duo interessat sobretot a explotar el poder del llenguatge corporal.
Formats l'any 2001, els dos integrants són llicenciats en art dramàtic per l'Escola Superior d'Art Dramàtic de València i han realitzat nombrosos cursos de formació en dansa contemporània a diversos països, incloent una residència en el Centre Coreogràfic de Teatres de la Generalitat Valenciana.
El caràcter intimista i poètic de les seues creacions caracteritza un llenguatge gestual molt líric.
En els seus primers treballs posen l'èmfasi en el cos i la coreografia ampliant més tard la seua labor amb altres llenguatges com el del vídeo i la performance.
La seua línia d'investigació actual se centra en la substitució de la representació per la realització experimental de l'energia artística en els ambients de la quotidianitat. Sonámbula, Borrones, Borrón#8, Thank you very much e Incapacitada para el Ejercicio Profesional són els seus últims treballs.
Els seus espectacles de dansa els han portat a festivals com Dansa València, Masdanza de Canàries o Madrid EnDanza.


Vicente Arlandis y Sandra Gómez son licenciados por la Escuela Superior de Arte Dramático de Valencia y se han formado en la danza contemporánea y la creación coreográfica.
Crearon la compañía Los Quequedan en el año 2001 con la pieza Muy frágil.
Han trabajado en el campo de la videodanza con el realizador Salvador Messeguer y con el colectivo El Tolnillo. Tiento (como si de un ciego se tratara), Rostros gritando, Locuras, Funámbulo-sonámbulo son sus trabajos en el campo de la video creación. Soledades trabajo, con el que han sido finalistas en el certamen Burgos-Nueva York.

Espectacles

Sonámbula
Soledades
Borrones
La tragedia de los comunes
Thank you very much
Incapacitada para el ejercicio profesional
Borrón#8
Circundances: Tentativa
Frankesteing
The love thing piece


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es