Fitxa de companyia

Llapissera de teatre S.L.

Direcció: Av. del Cid, 112, 21ª
Població: Valencia
C.P.: 46008
Telèfon: 963 270 725 / 607 619 085
Fax: 963270725
E-Mail: llapisseradeteatre@llapisseradeteatre.com


Fitxa tècnica

Gerente: Cubedo, Joan Vicent


Detalls


Va nàixer a les darreries de l'any 2004 per la collaboració de Joan Vicent Cubedo i Capella i Josep Manuel Gil i Baquero tant a nivell artístic com a nivell de producció.
A nivell artístic per realitzar el dos el treball d'elecció, versió i adaptació dels textos de William Shakespeare com a base de l'espectacle; al realitzar el primer la tasca d'actor i el segon de director, i a nivell de producció al fer-se càrrec les seues productores (Joanvi Cubedo Produccions i Ausades Produccions) de l'organització i administració. Aquest espectacle va rebre un ajut de l'Ajuntament de València a la producció i van realitzar sessions en la Societat Coral El Micalet de València, en la Biblioteca Pública de la Generalitat de València i una campanya de teatre per secundaria i batxillerat per 24 Instituts i Centres de la Comunitat Valenciana.

"QUIXOT" i "TIRANT LO BLANC"
Al 2005, amb el mateix plantejament, estrenaren i representaren: "Quixot" a partir de la novella de Miguel de Cervantes, per alumnes de primària. Aquest espectacle també va tindre l'ajut a la producció de l'Ajuntament de València i va ser representat per 140 centres de primària de la Comunitat Valenciana, algunes de les sessions amb la subvenció de la Fundació Bancaixa, així com algunes altres de l'Obra Social CAM. Eixe mateix any, i també baix el mateix plantejament, estrenaren en la setmana de Tirant al voltan del 9 d'octubre de la Falla Convent Jerusalem: "Tirant lo Blanc", espectacle d'oralitat amb "EL TIO VICENT, ACTOR/NARRADOR" (Joan Vicent Cubedo i Capella) que ha estat representat, fins al 2006, per 165 centres de primària de la Comunitat Valenciana, algunes de les sessions amb la subvenció de la Fundació Bancaixa, axí com algunes altres de l'Obra Social CAM.


CONSTITUCIÓ COM EMPRESA
A les darreries de 2006 donat el funcionament de la companyia, i el projectes que es tenen, Joan Vicent Cubedo i Capella i Joan Manuel Gil i Baquero, constitueixen l'empresa: "Llapissera de Teatre, S.L.", amb N.I.F.: B97808950, domicili social al c/ Art Major de la Seda, 15, 5ª del districte 46018 de València ciutat. En 2007 es va incorporar Claudi Arenas Feaces, economista i va estar president/productor de la mítica companyia de teatre valencià: "El Rogle".


PRIMERES TASQUES
Organització, dirección i impartició de clases en l'Aula de Teatre de la Societat Coral "El Micalet.
Producció i estrena de l'espectacle "Contes sense barreres" amb "EL TIO VICENT, actor /narrador", dirección de Josep Manuel Gil Baquero per l'entrega de premis 2007 del Servici d'Accessibilitat, Eliminació de Barreres de la Conselleria de Benestar Social de València.
Programació de 54 actuacions per centres d'ensenyament, biblioteques, cases de cultura i festes majors per "EL TIO VICENT, actor/narrador"
Campanya d'animació "El tren a escena" per RENFE- Rodalies i Teatres de la Generalitat amb motiu del festival "Sagunt a escena"
Producció, estrena i programació de "Muladar", de Toni Aparici i Chema Cardeña en coproducció amb Arden, S.L.
Repart publicitari de cartells, programes i revistes dels Teatres de la Generalitat Valenciana

Espectacles

Shakespeare col·lega
Unes espardenyes de Jaragua
Fent Bernat i Baldoví
El tio Vicent


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre_ivc@gva.es
medina_fer@gva.es