Fitxa de companyia

Cel Ras

Direcció: Historiador Diago, nº 21-5
Població: Valencia
C.P.: 46007
Telèfon: 637 54 51 56/96 322 46 02
E-Mail: celras@ono.com
Web: http://celras.wordpress.com


Detalls


Rocío Pérez crea amb Cel Ras una estructura pròpia per a desenvolupar el seu treball de creació i d'investigació del moviment, l'any 1994.
Amb la peça curta "De records i ferides" aconseguix el primer premi Tatuu de les Arts Visuals de València.
Després vindrà "Caus o Caos?", espectacle de carrer creat per a ser representat en paisatges urbans carismàtics com l'IVAM de València o el MACBA de Barcelona, en el qual reunia el treball de músics de jazz i ballarins per a unir diferents enfocaments artístics en un mateix procés creatiu. La peça es va representar en certàmens com Dansa València o el festival Grec, entre altres.
El seu treball d'investigació i la busca d'un llenguatge propi queda reflectit en "Sally Sinpiernas, Sufro-me", peça curta estrenada en el festival Dansa a Elx. Este treball va ser el preludi de "Sally Sinpiernas. Malabarista d'il·lusions", estrenada en el festival Dansa València 2005. Amb ell, Rocío Pérez reafirma el seu interès per l'intercanvi amb altres disciplines artístiques, explorant noves rutes creatives.


El año 1994 Rocío Pérez crea con Cel Ras una estructura propia para desarrollar su actividad de creación y de investigació del movimiento.
Con la pieza corta "De records i ferides" consigue el primer premio Tatuu de les Arts Visuals de València.
Después vino "Caus o Caos?", espectáculo de calle creado para ser representado en paisajes urbanos carismáticos como el IVAM de Valencia o el MACBA de Barcelona, en el que se reunía el trabajo de músicos de jazz y bailarines para unir diferentes enfoques artísticos en un mismo proceso creativo. La pieza se representó en certámenes como Dansa València o el festival Grec, entre otros.
Su trabajo de investigación y la búsqueda de un lenguaje propio queda reflejado en "Sally Sinpiernas, Sufro-me", pieza corta estrenada en el festival Dansa a Elx. Esta obra fue el preludio de "Sally Sinpiernas. Malabarista d'il·lusions", estrenada en el festival Dansa València del año 2005. Con este trabajo, Rocío Pérez reafirma el interés por el intercambio con otras disciplinas artísticas y la exploración de nuevas rutas creativas.

Espectacles

Entreteniments, entretinguts
Deslunados
Sally sinpiernas, malabarista de ilusiones
Ruido de fondo. Capítulo 1
TERRAIN VAGUE o la construcción de la felicidad
Ten Tides
RUIDO DE FONDO Capítulo 3. La vida de los monstruos
Caus o caos
De records i ferides
Mirando a Terrain Vague
Envasado al vacío


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es