Fitxa de companyia

Ausades Teatre

Direcció: C/ Molí, 3
Població: Alboraya
C.P.: 46120
Telèfon: 961856169
Fax: 961856169


Documents per a consultar en la sala

  • DT/1979 Ausades Teatre: información sobre la compañía y los [...]

Detalls

AUSADES és una companyia teatral nascuda l'any 1997 i que es dedica tant a la dansa com al teatre. Des del seu naixement ha realitzat els espectacles:
- "Ausades. Ausiás March. Els poemes i la vida"- Un recital de poesía, teatre amb música original d'Emilio Calandín amb la qual realitzá una amplia gira per diverses poblacions valencians amb motiu de l'any "Ausiás March". Per encárrec de la Conselleria de Cultura, "Ausades. Ausiás March. Els poemes i la vida" es representa a Castelló, Alacant, Beniarjó, Alboraia i Benifaió. A mes, es realitzaren -representacions a la Beneficencia de Valencia, la Societat Coral el Micalet, El Club Diari Levante i a la sala Moratín de Valencia, on ha estat el tercer espectacle mes vist de la temporada '98-'99 en Fesmentat local. Posteriorment, "Ausades. Ausiás March. Els poemes i la vida" ha estat al Teatre Versus de Barcelona dins del cicle "Paraula de poeta".
- "De puertas hacia dentro" es la primera producció de dansa d'Ausades. Amb coreografía i direcció de Toni Aparisi, quatre ballarins i tres músics en directe naveguen peí món intim del protagonista. L'espectacle, nominat al millor espectacle de dansa per Teatres de la Generalitat Valenciana, va estar a la sala Moratín de Valencia, on va ser el segon espectacle mes vist de la temporada '98-'99, al festival Dansa Valencia, Alboraia, El Puig, Riba-Roja, Almussafes, Museros, Montserrat, Meliana, la Universitat de Valencia i el Centre Coreográfíc.
- "Havanna de Shakespeare", sobre "Measure for measure", dirigit per Josep Manuel Gil, estrenat al Teatre Municipal L'Agrícola d'Alboraia, i presentat a la sala Palmireno de la Universitat de Valencia. Amb Vicent Genovés, Ana Martínez, Xavier Jiménez, Martín Curletto, Manel Valls, Caries Asenjo,...
- "Tiempo de mujer", recital de poemes de dones, interpreta! exlusivament per dones. Estrenat al Palau de la Música de Valencia, el Dia de la Dona, 8 de mar? de 2000, i representat a Borriana, Burjassot, Mislata, Almussafes, Dénia, Benifairó de les Valls, Quart de Poblet,...Intérprets: Montse Aníruns, Ester Ferri, Noélia Solaz. Violoncel: Sónia Beltran, Mónica París. Direcció: Salut Alcover. _____
- "Així que passen cent anys", un espectacle per al Teatre Municipal l'Agrícola d'Alboraia, amb motiu del primer aniversari de la sala, el 27 de febrer de 1.998, i dedicat a Federico García Lorca. L'espectacle recull fragments de poesía i teatre de fautor granadí i va ser precedit per una conferencia de l'hispanista lan Gibson. Els intérprets son Isabel Viana i Josep Manuel Gil, dirigits per Salut Alcover.
- "Rotondas", estrenat a Torrent a l'any 2003 i que ha obtingut les ajudes de Teatres de la Generalitat i les de PAjuntament de Valencia. Dirigit per Toni Aparisi i amb la música de Dani Flors i Jesús Salvador, "Chapi", compta amb Susana Rodrigo i el mateix Toni Aparisi com a ballarins. Ha sigut presentat a Foios, Benifaió, Cullera, Onil, Graus (Huesca), i a Almussafes, Villena, Elda, etc.
- "Estellés per les teulades", un espectacle de poesía i teatre sobre la vida i l'obra de Vicent Andrés Estellés, estrenat a Burjassot en març de 2004, dirigit per Josep Manuel Gil i amb Vicent Genovés i Cristina Plazas com a intérprets.
Ausades ha organitzat cursets de teatre i de dansa i ha col.laborat amb altres institucions com ara el Teatre Municipal l'Agrícola d'Alboraia, el Centre Cultural d'Almussafes, l'Institut de Cultura i Joventut de Burjassot,...
En l'actualitat es companyia asociada a l' Escola de l'Actor de Valencia.

Espectacles

Ausiàs March. Els poemes i la vida
Així que passen cent anys. Homenatge a García Lorca
Rotondas
Estellés per les teulades
Temps de dona
Havanna de Shakespeare
Remedios / Reme... Dios
Aut


Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
Bibliowasap: 608 29 58 85
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es