revista d'investigació en arts escèniques

ESCENA VALENCIANA

Escena Valenciana és una revista d’investigació en arts escèniques, gestionada pel Centre de Documentació Escènica de l’Institut Valencià de Cultura, que naix amb la voluntat d’impulsar la investigació en aquest sector, amb especial atenció al context valencià. La revista publica articles i ressenyes de llibres que tinguen relació amb qualsevol aspecte, activitat o agent vinculat a la dansa, el teatre, el circ i la lírica, i que mantinguen algun tipus de vinculació amb el sector escènic valencià actual o passat. La vinculació pot donar-se tant des de la consideració del que té lloc (o ha tingut lloc) dins el territori valencià com de la presència de les arts escèniques valencianes, dels seus professionals i de les seues obres fora del nostre territori, o també des de l’anàlisi comparativa entre elements del context valencià i d’altres contextos escènics.

Escena Valenciana compta amb un Consell de Redacció i amb un Comitè Científic integrats per especialistes en arts escèniques procedents de l’àmbit universitari i de centres superiors d’ensenyaments artístics.

La revista s’edita en format digital i en accés obert, té una periodicitat anual i accepta ressenyes i articles escrits en valencià, castellà i anglés. Els articles d’Escena Valenciana estan sotmesos a una doble revisió.

CONSELL DE REDACCIÓ

Ester Alabor (Escola Superior d’Art Dramàtic de València)
Robert March (Universitat de València)
Fernanda Medina (Centre de Documentació Escènica, IVC), editora
Leticia Ñeco Morote (Conservatori Superior de Dansa d’Alacant)
Juanjo Prats (Conservatori Superior de Dansa de València)
Ramon X. Rosselló (Universitat de València), direcció de la revista
Biel Sansano (Universitat d’Alacant)

COMITÉ CIENTÍFIC

En procés d’elaboració. Pròximament s’inclourà la llista de membres.

Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre_ivc@gva.es
medina_fer@gva.es