A cau d'orella
A cau d'orella

abr. 2021 · Difusió

A cau d'orella

L'Institut Valencià de Cultura (IVC) celebrarà a la Sala SGAE Centre Cultural de València (Blanquerías, 6) la primera edició del cicle d'audicions Teatre a cau d’orella. El projecte, que compta amb la col·laboració de la Fundació SGAE, a través del seu Consell Territorial de la Comunitat Valenciana, oferirà els enregistraments d'àudio dels textos teatrals escrits en les dues primeres convocatòries del Laboratori de Dramatúrgia Insula Dramataria Josep Lluís Sirera de l'IVC.

Així, entre el 19 d'abril i el 26 de maig, a raó de dues sessions per setmana, els assistents podran gaudir en exclusiva de cadascuna de les obres nascudes en l'esmentat Laboratori de Dramatúrgia, dirigides, interpretades i registrades per reconeguts actors i actrius de la nostra escena. A més, després de cada audició se celebrarà un col·loqui en el qual intervindran les autores i autors, intèrprets i part de l'equip artístic que ha intervingut en cada text.

Hem participat en aquests col·loquis parlant sobre la importància d'editar teatre i sobre les nostres edicions del Laboratori Insula Dramataria.

En breu podreu escoltar aquests enregistraments sonors en la web de l'IVC.

Més informació

Logo Culturarts

Plaça Viriato s/n · 1er. pis
46001 València
Tel. 961 20 65 38 · 961 20 65 00
biblioteca_teatre@ivc.gva.es
fmedina@ivc.gva.es